Pagar Rumah

Perkara pertama nak tukar kalau dah berjaya memiliki rumah kami ialah PAGAR. Biasalah developer manalah nak keluar duit nak bagi pagar mahal mahal kat kita walaupun kita bayar mahal rumah tu kat dia kan. Confirm pagar yang dapat kat kita pagar rendah. Stok boleh lompat tinggi. So I dah google lah pagar-pagar yang berkenan di hati. Walaupun rumah pun tak ada lagi apa salahnya pasang niat dulu. =)





Memang tak lah kan nak buat pagar rumah I macam ni. Dah macam pagar pergi zoo je. Tapi cantik. Unik!



Ciri-ciri penting
1. Tak jarang sangat dan tidak tertutup sangat.
2. Tinggi. (Maksudnya orang tak bolehlah main langkah je)



Paling berkenan. Ada part terbukak ada part tertutup. Duitlah duit marilah datang sini. Paling murah pun I tengok RM3000++. Korang pulak suka pagar yang macam mana?

Comments

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand