Wednesday, February 13, 2013

HELLO 24! BE NICE TO ME OKAY!


Alhamdulillah. On the 02/02/13, I turned to the age of 24 years old. 6 years to go before I reach my 30's. A few more plans for a better life before I reach my 30's. InsyaAllah!.

Thank you my darling boyfriend for the suprise. The charm bracelet and the novel Life of Pi. Kemain siap suruh balik dengan Iqa & Ifa sebab dia ada meeting. Padahal sibuk cari hadiah untuk I. My two darling sister gave me the Paris ball. Tak dapat tiket pergi Paris, tengok Eifil Tower dalam bola pun jadilah ya. Malam esoknya, ibu belanja Tomyam Poktek.

Dapat je hadiah ni terus post kat instagram sambil buat ayat,

"Thank you for the suprise. Ya Allah, macam tak percaya dapat charm bracalet impian keinginan. Lepas tu buat ayat kengkonon suruh ambil minyak bawah bantal sebab kaki sakit padahal bukan minyak yang ada bawah bantal tapi novel permintaan hari jari spai cari merata kedai buku kat Ipoh ni tak ada. Boipren kita pi order. Manisnya! Manisnya! Dah lah tipu kita cakap kena baca mula dari page belakang rupanya dia letak ayat bunga kasi air mataq jatuh. Ngade tau usik kita. Terima kasih my love pie.

Untuk adik adik. Memgada eh. Dahlah beli benda sejuk salji depan kita. Lepas tu bila cakap nak tak nak dibaginya. Rupanya lepas habis puas main kinect balik hulur kotak dengan tulisan happy bday semoga tahi lalat bertambah besar. Amboih kemain kencang doa orang eh. Thank you adik adik nakal.

Oh yeah 020213, Ainee Johari is officially 24 years old. Alhamdulillah. #aineeturns24".



And today 13/02/13 (amboih! Tarikh cantik noo) is my youngest sister birthday, I plan nak ajak ayah dengan ibu pergi lasertag. Best!

Tahun ni tak ada handmade birthday card pun tapi tak apa baby faham cayang sibuk sangat dengan kerja dengan business. I love you 1,2,3 and for the million years.

4 comments:

cikcimi said...

Hepi belated birthday ainee. :)

orked violet @ SYA said...

cantik La bracelet. tere piLih! hehee

Ainee Cumi said...

CIKCIMI : Tenkiu. Nak hadiah. Hihihihi!

Ainee Cumi said...

SYA : Husband pilihkan. Cantik kan? I pun suka. Ramai orang pun suka. =)