TWILIGHT - Breaking Dawn part 2 Review


It was yesterday. On our 1 year 1 month anniversary. Biasalah hari Rabu murah sikit wayang. RM6 je. Sebab dia RM6 sahaja mestilah grab adik adik sekali. Total semua RM24 untuk 4 orang. Kalau pergi hari biasa RM24 ni dapat untuk 2 orang je lah kan. =))

BIJAK BERBELANJA. Macam biasa pawagam pilihan I mestilah Lotus Five Star. Seat kami best sangat. Tak ada halangan langsung. Lepas ni harap harap selalulah dapat bilik number 2. Best!

TWILIGHT?? Part akhir ni memang best sangat. Siapa tak tengok boleh rasa menyesal sekarang. Ehh tak payah menyesal, ada lagi tayang dekat pawagam. Pergi beli tiket sekarang ataupun boleh tunggu dvd dia lagi. I ni sampai rasa nak tengok lagi sekali. Berbaloi sangat! Dah lah anak dieowang comel gila sampai berangan kalau I ada anak mesti keluar comel cenggitu kalau tengok waktu pregnant. Kemain kau!

Overal I bagi 10 bintang. TERBAIK!

UNTUK BALI TRAVEL TIPS I DAH TULIS 30%, NANTI ESOK ESOK I CONTINUE OKAY! STAY TUNE.

Comments

oshinz said…
tak pernah rasa nak tengok twilight. hehe. sebab tak ikuti cerita ni dari mula.
Ainee Cumi said…
OSHINZ: Alah rugilah Oshinz. Best gilaaaakkk tau. Tak apa nani beli cd terus tengok dari mula sampai akhir. Worth it.

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand