Monday, November 5, 2012

SETAHUN AKU TERIMA NIKAHNYA 28/10

Alhamdulillah. Dah setahun kami nikah rupanya.
.28/10/11.

 Masak sendiri kat rumah je. Candle light dinner lah sangat. Apek prepare the chicken chop, I prepare the apple smoothie. Lagi mengeratkan hubungan gitu. Kualiti samsung tab memang mengecewakan ya. Harap ada duit nak tukar hand

Dalam masa setahun ni aktiviti paling ketara adalah jalan jalan sikit. Setakat ulang alik Shah Alam tu tak kira ya. Itu ada kelas bukan trip. Memang impian kami lepas nikah nak jalan sini sana situ sini. Travel lah kiranya. Travel lah sangat. Dalam Ipoh pun kalau tempat perlancongan I panggil travel. Hihihihi!

 DECEMBER 2011 - Hot Spring Lost World of Tambun

 JANUARY 2012 - Genting Highlands

FEBRUARY 2012 - Melaka (gambar dalam laptop. to update later)

MARH 2012 - Phuket, Thailand
 
MAY 2012 - Cameron Highlands & Pulau Redang, Terengganu
 
JULY 2012 - I-City Shah Alam

SEPTEMBER 2012 - Kota Kinabalu
 
 
NOVEMBER 2012 - Bali, Indonesia <= opss ini kena masuk trip 2 tahun aku terima nikahnya lah ni sebab dah lebih tempoh 28/10 nya.

Alhamdulillah kami dapat jalani kehidupan sebagai pasangan dengan sukses sekali. Tolenrasi itu penting. Gaduh ganas ganas itu harus tapi jangan lama-lama. Kalau nak merajuk nak marah pun jangan lebih dari 15 minit. Paling lama 1 jam. Tak suka apa-apa cakap, jangan pendam.  Doakan kami hidup sebagai pasangan suami isteri yang saling membimbing, saling menjadi kawan antara satu sama lain, sentiasa dalam mood berkasih sayang ya. Insyallah. ^___^ 

5 comments:

oshinz said...

amin amin ya rabbal ala min.. hehe. untungla dapat jejalan. =)

elfa said...

I doakan ainee and husband will alwayz be happy together forever ever and after....muahhh!!!

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Tahun ni jalan sikit sikit je lah nampaknya. Banyak benda rumah nak beli. Impian.

Ainee Cumi said...

ELFA: Alhamdulillah. terima kasih sangat Elfa. Muchos gracias. Muahh!

Ainee Cumi said...

ELFA: Alhamdulillah. terima kasih sangat Elfa. Muchos gracias. Muahh!