Monday, July 16, 2012

Free Movie Ticket at AEON STATION 18 baby!


Dah puas gebang dekat Twitter dekat FB dekat ofis ni nak gebang dekat Belog pulak.

Mana nak dapat tiket free? MANA? MANA? 

Ni haaa I dah tempek dekat belog ni. Just tekan klik dan print. Isi dan submit. TARAA! Dapat kupon free. Semua orang kat ofis tanya I ni ada share ke kat TGV. Ehh of course lagi mahu tanya ke. I salah seorang director dekat TGV okay. Malas nak sembang je. Pffttt!

4 comments:

anaztasias nora aira said...

waaaaaaaaa beshnya !!

Ateyn Bella said...

bestnyeeeee. lepas 19hb da xleh tgk wayang ka mcm mane?

Ainee Cumi said...

KAK NORA: Memang best tapi dieowang cakap cepat sangat ticketnya sold out. Ikut luck

Ainee Cumi said...

ATEYN: Rasanya sampai 20hb. Tak pasti. Yang pasti bila kita redeem dia akan bagi satu voucher real punya then suka hati kita nak tgk bila.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...