Wednesday, June 20, 2012

Busy like a machine

Been busy. Preparing for final exam next month. Can't wait for the Ramadhan to come. Must be super exciting to have someone call husband besides me during the Ramadhan. Bazar. Terawih. ^__^

And this is my exam timetable.

1 July 2012 - ECO415
6 July 2012 - MGT420
10 July 2012 - MGT 417

And yeah hari yang dinanti-nantikan 19 July 2012. My darling's birthday. Will be celebrating together as husband and wife for the first time. Its gonna be FUN!! Sayangnya jatuh hari Khamis. Boleh je ambil cuti tapi cuti I dah habis sebenarnya. T_____T Mana taknya, hari tu pergi Phuket dah ambil 4 hari, nanti bulan 9 nak pergi KK kena ambil lagi 3 hari lepas tu pergi Bali hujung tahun ni lagi 5 hari then 1 hari untuk final exam. Belum masuk lagi cuti-cuti kecemasan yang lepas tu. Kalau tak boleh I ambil cuti dan off we go to vacation.

Ok guys! Wish me all the best. Doakan I jadi si rajin yang rajin memegang buku dan dapat DEKAN! Woohaaa!


Update: Tiba-tiba teringat tadi Bobotie tangkap cicak besar kat rumah kiterowang. Lepas tu time solat Subuh berjemaah dengan Apek dia bawak datang dekat I. Dah rakaat terakhir time tu. Time sujud. Dah doa dalam hati janganlah Apek sujud lama-lama sebab ye lah kan afdal doa masa sujud kompem time rakaat terakhir tu sujud lama sikit. Cicak tu betul betul dekat kepala I. Gelinya yang amatlah sebab si Bobotie ni main lompat lompat gigit gigit cicak tu. Dah lah cicak tu berpura-pura mati buatnya dia nak lari dari Bobotie dia terus naik ikut kepala I perghh ngeri. Memang tak khusyuk dibuatnya Bobotie. Lepas je bagi salam terakhir terus melompat lompat pergi dapur. Gila ahh! Memang pengalaman betul Subuh tadi.

2 comments:

cha said...

goodluck ainee. ala ambikla cuti celeb je :D

Ainee Cumi said...

K.CHA: Masalahnya cuti Aini dah habis. Wuwuwuwuw! 3 hari pergi KK, 1 hari untuk exam final, 5 hari untuk pergi Bali. T___T

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...