Pabila Putera Hang Tuah bertemu Puteri Gunung Ledangnya..

Hafiz dah email beberapa gambar untuk diapprove untuk lekat masuk stroybook pukul 1 pagi hari Sabtu baru-baru ni. Punya gigih bersengkang mata tunggu file tu download sebab gila teruja nak tengok padahal pukul 6 pagi tu dah kena bangun nak bertolak pergi Shah Alam. Secara logiknya kena tidur awal lah kan? Bila dah tengok, perghh memang cantik Hafiz susun. Cantik! Cantik! Cantik! Part paling Apek dengan I tunggu ialah bertandang part sebab dapat tengok 2 ketul je gambar. Makanya bila dpat tengok gambar gambar time bertandang perghh teruja gila. Paling I suka the color of our attire. Kuning!! Memang terasa macam raja sehari you. Here I attach some of the photo yang paling I suka.
1, 2, 3! ACTION!!









Terima kasih Dottie & Nazrin. Ada dengan kami dari sebelum majlis sampai habis majlis. Appreciate sangat dua manusia ni. Akan dikenang jasanya sampai bila-bila. Buat Faris, Faisal & Mira terima kasih sangat sebab teman photoshoot kat luar walaupun korang semua bergembira sakan dengan menaiki bot untuk ke pulau di seberang lalu meninggalkan Putera Hang Tuah & Puteri Gunung Ledang berasmara dengan lensa kamera. Ohh dan terima kasih juga kepada Hafiz untuk gambar-gambar yang cantik ini. ^_^


TAMMAT!!

Comments

Ejam said…
ni yang i terlepas pandang ni...
dah kawen dah tuan empunya blog ni... :)
tumpang gembira jela...

untung hubby tu dapat lastik si pari2 ni.. ehehe..
somoga berkekalan Mrs Ainee... ehehe
Ainee Cumi said…
A.EJAM: Tenkiu abg Ejam. Hihihihihi! Lastik lagi

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand