Tuesday, October 11, 2011

Wedding Cake..

Dah lama kan tak update pasal wedding kat sini. Well, my B cakap jangan iklankan sangat benda benda kahwin ni walaupun impian sebab nanti orang expect lebih and bila orang expect lebih nanti bila tak ada kat kenduri kita nanti akan menimbulkan kata-kata yang tidak sedap didengar. So here we goes, tak ada apa nak iklan dah. Tak ada menda dapat share.

But, I dah tempah cake kahwin dekat Secret Recipe last Sunday. Berapa tingkat? Alah 2 tingkat je. Biasa-biasa je pun. Chocolate Moist. Fondant. Harga? Ok lah. Tak adalah pricey yang penting kita dah tahu kelazatan dia. Comel je cake dia. Warna soft pink. Tak sabar nak ngap ngap dia. Lepas tu adalah benda nak DIY kat cake tu nanti. Cucuk cucuk je. Dah beli dah pun. >.<


No comments: