Monday, October 10, 2011

Nasihat..



Siapa nak kahwin jangan tengok belog banyak sangat, jangan google idea sana idea sini, jgn beli magazine pengantin. Nanti semua nak dan ini boleh membawa kepada pembaziran. Ini nasihat saya kepada bakal-bakal pengantin. Bila dah ada yang berkenan stop searching.

7 comments:

eykameow said...

betul :))
eyka nak buat wedding yg paling simple sekali ! sbb... duit hantaran tu nak buat bnde yg lg penting lepas kahwin nanti.. ^____^

oshinz said...

yessssssssss.. tepat sekali!!!!! nanti pening kepala tahu?

Ainee Cumi said...

EYKAMEOW: Eyka! Dats good. Dengar tau nasihat aini ni. Please!

oshinz said...

nggeeeeeeeee... nape kite comment sebelum ni tak mo keluar. choi la..

betul tu, kite pun setuju! sebab nanti mesti pening kepala tahu?

oshinz said...

ngeeeee... nape kite comment sebelum ni takmo keluar. benci tau!!!

betul tu! kite setuju.. sebab nanti bila dah tengok banyak2 akan pening sendiri.

Mrs Camillo said...

terima kasih atas nasihat awak. :) aineee... can i come to your wedding. i noe, kite cume kenal dari alam blog, which now zai dah tak blog. but i really wanna get in touch with you. (ohhh, rasa macam jumpa retisss)

Ainee Cumi said...

MRS CAMILLO: Alah baru je baca mesej ni kalau tak kompem dah hantar kad dah. Sori sangat tau. Alah boleh jumpa dan lepak kalau mahu. Hehehhehe

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...