Video lagu ganti persembahan

I got an idea. Disebabkan kahwin I ni simple-simple je, duit pun tak banyaklah alahai nak upah penari tianglah, penari balletlah, penari cha cha lah untuk perform time orang makan-makan what about I play a video. A really cute video with a song. Paham tak? Ok, ok macam ni. Kan biasanya orang pasang lagu dengar bunyi je kan? Ini I pasang lagu lepas tu tayang video kat skrin besar tu. Maknanya siapa nak tengok, tengoklah. Siapa tak nak tengok tak payah tengok, concentrate makan.

BUT of course lah instead of that cute song video, ada montage gambar nikah sikit dengan video Apek buat. I pun tak tahu video yang Apek buat tu macam mana sebab memang 100% serah kat dia. Dia cakap banyak gila frame. Kesian dia, mesti penat kan buat. I faham buat video bukan senang ohh tu sebab video selalu lagi mahal dari photo. Nak potong sana nak potong sini. I really sayang lah my darling yang sorang ni.

So ok tak my idea tu? Ye lah daripada tak ada apa apa kan, at least orang yang suka tengok benda cute boleh layan video cute. Macam tengok tv sambil makan sambil sembang.



Contoh macam ni lah.

Comments

Popular posts from this blog

Budget & Tips ke Pulau Redang, Terengganu

#TravelDiary - 4H3M LANGKAWI

#TravelDiary - 4 Hari 3 Malam in Phuket, Thailand