Monday, September 26, 2011

REAL WEDDING: Kak Ika & Abg Ajim


.231011.
The sweetest wedding I ever attend. Nikah yang tak kusam. Yang bahagia. Yang diraikan dengan suasana yang ringkas tetapi cukup indah sekali. Kak Ika nampak comel sangat macam barbie doll, Betull!!


Ini malam sebelum bernikah. Over kau jah, orang lain belum naik pelamin lagi, kau dah naik. Yang sebelah I tu adik Kak Ika merangkap kawan I. Umur 22 tahun, sebaya I. Eeee kawan I ni comel sangat. Dah lah comel, kelakar lepas tu sincere sangat. MASIH SINGLE tu yang penting.


KEESOKAN HARINYA....
241011



Pelamin indah, pengantin sama padan sama hensem sama cantik, majlis bertemakan warna purple, makanan yang sumpah sangat sedap, doorgift yang bila dapat tak sampai hati nak campak buang dan makan. Semuanya OSEMM!!


Pelamin dia by ZAHA WEDDING PLANNER. Mau tak meletup kau, Eira Syazira dengan Sheira Ayoob punya kaki buat pelamin kot. Bertempat di Dewan Silveritage, Ipoh. Cantik kan? SANGAT KOT!!



Ni lah doorgift yang bila dapat tak sampai hati nak campak buang dan makan. I je yang dapat pakej lengkap, dapat semua doorgift ni okay. Sweet sangat kan semuanya??



Ok! Ni future groom & bride. Lagi sebulan 2 hari je. Practice ni, practice!


Neway, tahniah Kak Ika & Abang Ajim. Memori wedding paling best ni kompem akan terpahat dalam minda Aini selama-lamanya. Wedding yang santai, no rushing rushing memang ohsem sangatlah.. Doakan Kak Ika & Abg Ajim bahagia sehingga ke syurga dan menjadi couple yang lepas dah kawin pun still sweet sweetie pie pie like sugar sentiasa. Muaxx!

5 comments:

oshinz said...

dua-dua pelamin tu ohsemmmmm kot!!! adoiyai.. jeles ni. hehehe.

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Sangat cantik kan?? Alah awak, pelamin cantik duit yang keluar pun cantik jugak ohh.

Emira Darmia said...

wuuuuuuuu...x balik...lau x ley jumpe dia...dgr cite ana (hanamaruku) yg jadi pengapit ek?? musti byk budak mgs datang kan....

Ainee Cumi said...

K.EMIRA: Kenapa tak balik? Rugi tau. best sangat. Makanan pun sedap gila from Lanz Catering. Kak Hanna jadi pengapit belah Abg Ajim. Kat belah K. Ika, K. Faieza yang jadi pengapit. Banyak juga aini tengok senior MGS datang.

Anonymous said...

wah?? terharunye buat post tuk kak ika! tq ainee! sukenye gmbar kite ber5 tue..:) posing bajet artis u..:p cant wait for ur wedd dear!! :)

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...