Monday, August 8, 2011

TEASER: INVITATION CARD (YOUNG GUEST)



Design: Apek & Ainee
Tukang complaint (pandai cakap tak reti buat): Ainee
Tukang pening nak membuat/Illustrator: Apek

Gambar blur sikit. Saja nak kasi effect suprise lah konon. Gedik kan??
Well! I & Apek akan bagi kad ni personally by hand to the one we invite. Sebab I dengan Apek percaya bila kita invite orang tu personally, jumpa depan-depan baru feel the connection. The sincerity. Antara orang pertama yang dapat my invitation card is Zaza, Syera, Dottie & Yna sebab hari tu buka puasa sekali and hello!! Mereka tu bridesmaid I kot. Kebetulan kad siap time tu. The respond? They superb love it. Cakap kad tu uniklah, sweet semua ada, tak nak bagi baliklah (siapa suruh bagi balik?). We were so happy to hear that okay. Berbaloi penat lelah Apek kena tukar design sampai 15 kali sebab tunang dia ni cerewet gila. Gila punya cerewet okay! And the final result, perghh puas hati sangat.

Ni design untuk orang muda. Untuk orang tua bakal menyusul. Siapa rasa diri tua bolehlah request kad untuk orang tua sebabnya kad ni serius gila punya modern. No parents name, no doa-doa. Simple je.

Gyeah, we designed and printed it by ourselves.
MINI Design.
Will show you the full design after 28/09/11. Bila semua dah RSVP.
>.<

13 comments:

Fariza said...

comelnya. :)

Ainee Cumi said...

FARIZA: Comel ehh? Tenkiu! Tenkiu!

Mimy Marizd said...

comel giler! :D

Ateyn Bella said...

jgn lupe jemput i, hehehe

Ainee Cumi said...

MIMY: Serius? Tenkiu! Tenkiu!

Ainee Cumi said...

Ateyn: Harus ahh! Nanti aini bagi kad okay

oshinz said...

haaa???? printed sendiri? biar betik.. gila jimat kot. ehem!! boleh request kad tak? thehehehe.. cantik ah.

anaztasias nora aira said...

cantik !! nak kad boleh? ehehe :)

Ainee Cumi said...

OSHINZ: Sangat jimat. U pun kena print sendiri kalau nak jimat. Macam I, I kira nak bagi siapa baru print. Takde ahh membazir. Heheheheh! Kira kita boleh control ah kad kita. Lucky me ada fiance pandai design. Nak kad? Boleh. Meh sini address.

Ainee Cumi said...

ANAZTASIAS NORA AIRA: Cantik eh? Tenkiu!! Tenkiu! Rasa penat berbaloi bila org cakap cantik. Nak kad? Boleh. Meh sini address, aini postkan

Cik Areen said...

hey hey1 nak jugak kad ni.

Ainee Cumi said...

AREEN: Baik areen. No biggie

Anonymous said...

Ainee, engt sha ta? Marisha? Na no fon ainee boleh? Esok sha na blek ipoh, boleh jumpe. Nanti ainee bg kat blog sha ya. .marishaa.blogspot.com. Jap sha na flow twitter ainee

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...