Friday, July 29, 2011

GO TIGER! GO TIGER!


Hai hai.
Semalam enivesari I dengan Apek 5 tahun 11 bulan yawww. Lagi 3 bulan ataupun kalau kira hari lagi 90 hari je kiterowang akan menjadi Hubby & Wiffy gitu.

Kat mana celebrate? Tak celebrate pun cuma semalam boleh dipanggil salah satu date paling best. TENGOK BOLA WEYH! BOLA! BOLA! Dengan sorang lagi kawan Apek, Nazreen. Nazreen ni ahh best man dia nanti. Kiterowang tengok kat Vanggey Greentown, duduk sit paling depan sekali. Konon nak dapat view paling hebat sekali. Memang terbaik ahh duduk situ. Skrin besar, puas! Cuma pokok pokok bamboo yang mamak tu letak kat bawah skrin tu, haishh gua rasa punca kekalahan Malaysia ah. <=ok ni tak ada kaitan!


Tengok sanggul I. Tinggi tak?? Tinggi nokk!! Apek panggil donut comel.
Cara nak dapat sanggul cantik kemas macam ni adalah dengan menggunakan barangan korea yang sememangnya memang gemar benda benda yang user friendly ni. Next entri I tunjuk cara buat sanggul ni okay and where u can get this great invention for adorable lady that loves to doll up like us. >.<


MALAYSIA

VS

SINGAPORE

1-1

Malaysia kalah bermaruah. Walaupun defense agak kurang tapi lagi teruk asyik cedera je sepanjang masa. Siapa tak tengok, tak tahu lah apa jadi. Rugi ahh tak tengok. Drama terbaik gila.

Selain Safee Ali & Fahmi, Gunalan dengan AmirulHadi hebat juga. Rambut AmirulHadi paling I suka. Karat yawww. Baru ahh Tiger! Aummmm!!

GOOD JOB MALAYSIA & thanx for choosing this 280711 date for the match. Best gila date macam ni. (beria gila kau aini)

Gambar Apek dengan Nazreen tak ada, deme fokus sangat tengok bola. I pun lupa nak amik gambar. I pun fokus juga okay so amik gambar kat rumah je. Apek sampai hilang suara ahh hari ni, jerit kuat sangat semalam. FUN ahh semalam.

Okaylah itu je. Bye.

2 comments:

Cik Areen said...

haah. i pon same. tak layan pon bf i duk membebel kat sblh uh. fokus gile tgk bola.

Ainee Cumi said...

CIK AREEN: Kan?? Bf tgk bola membebel? Ok itu lawak ye areen.