Monday, June 13, 2011

PELAMIN BERTANDANG - TRADITIONAL CLASSIC




Alhamdulillah setelah penat bertungkus lumus mencari pelamin on Apek's side selama 2 hari berturut-turut, akhirnya semalam dengan officially dah bayar deposit untuk pelamin ala-ala arabic sikit tapi konsep I dengan Apek tetap classic yoo. Apek dah pening gila dah, dia tak nak fikir panjang-panjang dah, kalau berkenan bayar je deposit terus. Dah lambat beno dah katanya. Hihihihihi!

By the way, I akan pakai songket. Pakai kebaya songket tu satu impian dari kecil okay so kena realisasikan impian dari kecil tu kalau tak sampai ke tua menyesal. So, our theme dah change to kuning. Ala-ala diraja gitu okay. Baru ahh memang classic betul punya bertandang ni. Tapi tengah berfikir kalau kuning diraja campur merah, masyuk tak agak agak? I nak warna gabungan yang boleh nampak classic sangat sangat sangat. Any idea?


Ohh, Im so in love with our kuning emas attire. Can't wait!

4 comments:

athiya said...

haloo..nk tya ckit, yg sewa town hall tuh brp eh? and ape bnda2 yg dia bg? chairs n table, PA system? overall majlis aritu ok x? n whom to contact? akak tgh cari tmpt jugak nih..mcm nk wat kt town hall...but x jumparate dia kt online..

Ainee Cumi said...

KAK ATHIYA: Nanti Aini buat post pasal pelamin kat Ipoh ya dalam minggu ni juga. ^__^

athiya said...

okei...make sure include how to contact those town hall people and the rentals n ape benda diorg bg ble sewa hall tu ek..tq so much!!

Ainee Cumi said...

ATHIYA: No problem sis.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...