Thursday, May 12, 2011

GUEST DRESS CODE (Reception)

Olla my cupcakes and marshmallows. So dah nama pun perempuan memang kalau boleh every single detail dia nak menempek dengan belog kan? kan? Well, I kan Princess Control. So I memang dah tetapkan dress code for my guests during my reception. MUST OBEY OK!

DRESS CODE : PASTEL COLOR

Attire tak kisahlah nak pakai baju kurung ke baju kebaya ke dress ke bikini ke as long as warna dia soft. Cakap pastel kan? Tapi yang pasti I punya reception tema dia ala ala English so pandai-pandailah kan my guest nak pilih baju. I tak kisah baju apa janji pastel. Ok dah dua kali repeat, nampak sangat mengharapkan ke'cooperation' guests. I nak wedding I nanti macam gula-gula kapas gitu. Well, Im just 22, what do u expect me to be? And old lady who loves bright bright color? =D


PINK

SUPER SOFT PINK


BABY YELLOW + BABY BLUE
-sweet combination-


I love the dress but I would love the color to be more candy. ^_^


NUDE

WHITE
PURPLE

Semua dress comel comel kan? U can start to put aside ur money into your piggie bank so dat u can purchase all of this comel comel dress for my reception. My reception is all about freedom to dress tapi terikat dengan warna je. Mana nak dapat dress comel ni? U can go to FB and then cari Almari Si Pari-Pari. Serius, dress dia memang buat I rasa macam pari-pari okay. I baru discover kedai ni waktu tengah main balas balas komen dengan K. Cha tu yang terus timbul idea nak update entry dress code ni.

So siapa-siapa yang nak datang my reception, make sure u obey the dress code ok or else mesti I macam masam mencuka je nanti. Hihihihihi!

5 comments:

Ateyn Bella said...

amboi, siap ade dress code lg tuu. takot la klu pakai yg bkn kaler pastel nnt kene halau, hoho :P

Almari Si Pari-Pari said...

heheee.. adorable and affordable kan dresses @ amari si pari-pari <3 tq for promoting babe! :D

im just new in this field actually and yes, my wardrobe will make everyone feel like being a fairy <3

Ainee Cumi said...

ATEYN: Oleh itu jangan lah pakai warna yang bukan pastel ya sayang.. =))

Ainee Cumi said...

ALMARIPARI-PARI: You're welcome. U deserve to be promoted sebab memang affordable lepas tu dress angat omel omel belaka. =))

marish sha said...

bila? I dijemput ta? Lama ta online da

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...