Wednesday, May 11, 2011

CHILDHOOD FRENZIE

Ain-Amira-Ainee

Hujung minggu lepas (Ahad) memang happening sangat. Lepak dekat GINTELL sampai sejam dengan Ain sementara tunggu my tunang habis kerja sebab handle event Mom on Parade hari tu. Orang tu set urut kaki 15minit je tapi kiterowang tambah tambah tambah jadi sejam lebih bila orang tu tak pandang. Hihihihi! Nakal kan kami? Kiterowang siap dapat baring atas katil urut bernilai RM28K. Terasa macam sleepover pulak bila baring atas katil tu. Tapi bapak ahh mahal katil tu sampai RM28K kan? Tapi yang tak bestnya Mira kena balik awal so tak dapat lepak sama sama kat GINTELL kalau tak sure lagi best tapi before dat kiterowang main boling and as usual cuba teka siapa juaranya? OF COURSE LAH AINEE CUMI!

Sekarang ni bila ada orang ajak keluar malam je surely pakai spek ni sebab malas nak makeup malam-malam, konon-konon pakai spek ni macam boleh mencomelkan dirilah kot tanpa makeup. KONONLAH! The reason I pakai spek ni is after balik lepak tak payah nak susahkan diri cuci makeup, tanggal je spek lepas tu boom baring dan tidur.

And sebelah I tu Kak Ekin, kakak Mira. Dialah tukang belanja boling. Terima kasih kak Ekin.


Sekarang ni Ain kat KL, Mira dah start praktikal kat Jabatan Kimia. Tak sabar nak tunggu Ain balik, nak lepak kat GINTELL lagi. I love my childhood frenz so much. Dah 15 tahun kita kawan kan? We should celebrate it one day. Lepak kat pantai ke kan.

2 comments:

Pije. said...

besarnye cekakkk.naak!

comelnya spek pink. nakkkk!

Ainee Cumi said...

PIJE: Nak? Beli ahh, mana leh amik.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...