Thursday, April 7, 2011

PREPARATION: PELAMIN AINEE'S SIDE

Hari ni hepi sangat sebab dah bayar deposit untuk pelamin. Pelamin sahaja 3K++ tapi sangat puas hati ok. SANGAT!! Just wait and see. Betul! Really the english concept ok!

Apek: Baby nak ke??
Ainee: (buat muka paling comel sekali)
Apek: Nak lah tu.
Ainee: B! Betul B nak ni?? (ahahahah tanya Apek pulak)
Apek: Betul!! Baby suka kan?? Amiklah
Ainee: Cantik gila kan?? Macam everything so complete. I want it! I want it
Apek: (keluarkan duit deposit)
Ainee: Tenkiu boo. I love u lah..

Once in a lifetime kan so why not? Lain ahh bday party ke maybe ahh boleh buat every year. Sekarang ni senyum sampai telingalah. Tenkiu b! teenkiu! tenkiu!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...