Friday, April 1, 2011

Ini bukan entri APRIL FOOL

Ini entri beli katil. (^_^)

Hari Ahad hari tu yakni 28/03/11 penatlah I cari katil dengan my #DearFutureHusband dari tengah hari sampai ke malam. Dari Pasir Puteh ke Pengkalan ke pekan last last beli kat pekan serupa tak payah pergi tempat jauh jauh tu. Beli set katil sekali dengan tilam. Budget? Memang over the budget ahh sebab ingatkan kalau kita beli katil free sekali tilam, tapi nehi lah weyh tilam kena beli lain ahh dah ahh tilam mahal nasib baik ada warranty 10 tahun so tak sentap sangatlah. Makanya hari Khamis hari tu katil pun sampailah kat rumah Apek. Kiterowang beli CASH eehh CASH sebab malas nak hutang-hutang nanti menyusahkan je di kemudian hari sebab dah tanam dalam hati dah kalau selagi boleh afford selagi boleh simpan duit untuk beli satu satu barang tu kalau boleh tak nak hutang melainkan kereta dengan rumah je yang sedia yakni mahal. Biarlah dibebani dengan hutang PTPTN je skang ni. Hihihihi!

So, set katil belah laki settle. Warna coklat kehitaman. Biasa biasa je. Now tunggu set katil belah perempuan je ni which is my mum sponsored. Katil ada tiang tu boleh manari tiang lepas tu warna putih lagilah I like. Thanx ibu. You are the best mum in the world. I LOVE YOU IBU!!


P/S: Pasal entri lepas tu sampai skang tak dapat duit lagi ok. Dia suwuh tunggu 14 hari. Apa apa pun I dengan Apek dah report kat tribunal pengguna. Doa-doalah I dapat balik duit tu eh tapi kalau tak dapat balik I dengan Apek anggap je tak ada rezeki kiterowang, mungkin duit tu ada masalah.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...