Wednesday, March 2, 2011

Minyak Orang Kaya

Mulai hari Ahad hari tu, mula start isi minyak kat SHELL. V-Power! RM2.50 pun Rm2.50 lah sebabnya kereta I tu gedik tak rasi dengan minyak RON95 tu. Lepas tu kuat makan minyak pulak tu. Ni I tengok I isi RM20 sama je jarum tu pergi sama ada isi minyak RIN95 atau RON97 makanya baik I isi RON97 je macam tu. Ye dak? Dah macam taste orang kaya dah kereta I, nak pakai minyak mahal je. Cis!

Then semalam baru je renew roadtax & insurances yang dah mampos. Lebur lagi duit. ;((Then tak yah pikir pasal roadtax sampailah tahun depan punya bulan March.


Kat bawah ni bday gift from my friends menjelang umur 22tahun ni. BEST BDAY EVER! Banyak dapat hadiah then pergi jalan sana jalan sini. Bestlah!


MODEL: Fluffy
BAYARAN: Free! Gua dah kasi makan lu nak pau pulak memang tak lah!


Daripada Mira Jamaluddin. Blusher kasi pipi nampak pink pink gitu baru ahh boleh perasan macam anak patung sikit


From Ain Salleh
Buku ni memang best tapi sampai skang tak khatam khatam lagi sebab satu hari baca satu bab je sebelum tidur, kalau mata ni dah tak larat sangat tak sempat nak baca satu perkataan dah boom, buku tengok gua pulak.


Ni daripada Kak Aelin
Ambil masa jugaklah nak makan coklat ni sebab sayang nak makan kot, kata org bagi kan. Lebih kurang seminggu lebih barulah hati ni nak sampai hati untuk makan chocolate tu.


From Dottie Khairuddin
Best! Wangi gila and yes I tak sampai hati lagi pakai. Tunggulah bila hati dah sampai hati nak pakai baru pakai. Hidu gitu-gitu je everyday.


Thanx kawan-kawan yang baik hati dan caring. I love u all muchie muchie lah.

No comments: