Thursday, March 24, 2011

BAGASI HONEYMOON

Yes! Walaupun pakej honeymoon tak beli lagi gara-gara menunggu MATTA FAIR bulan lapan ini dong tapi begnya udah dibeli seyh hari Isnin lepas kat Ipoh Parade. Murah gila gila gila ok. Serius siapa nak beli beg tarik tarik tu pergi ahh Ipoh Parade sekarang rasanya ada lagi sales kot.


PALING BESAR DI ANTARA SEMUA BEG.
The largest tau. Besar gila, sumpah tak tipu. Sampai ibu cakap ni betul nak pindah rumah ni lepas tu ayah pulak tanya berapa ekor kucing boleh muat dalam tu. Ahahahah! Lawak je tau my parents ni.


SWISS POLO tu nama beg I ni. Gagah perkasa you.


Disebabkan ayah tanya berapa ekor kucing boleh muat dalam tu kan makanya I pun letak ahh gambar gambar kucing kat situ so boleh buat anggaranlah berapa ekor kucing boleh muat dalam tu. Banyak gila ok boleh muat wahai ayah oii sebab serius besar gila sampai tak payah dah nak bawak 2 beg. Kira macam complete gila ahh kalau nak sumbat semua baju. Haa untuk orang macam I yang tak reti nak minimumkan pembawaan baju bila jalan-jalan memang sesuai sangatlah. ^_^


Nak tahu tak I beli berapa hengget? Weyh kalau cakap ni kompem tak percaya ni.


RM!@) je weyh. Haaa kalau nak tahu jawapan dia pergi cari simbol macam ni tapi tak payah tekan shift. Jangan terbeliak mata ok. Memang murah gila so siapa nak pergi honeymoon ke nak pergi bercuti ke buat masa terdekat ni tapi tak ada beg lagi haa boleh ahh pergi Ipoh Parade. Diskaun sampai 70% wa cakap lu.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...