Wednesday, February 2, 2011

My Early Bday Hangout

Semalam masuk je kereta, Apek hulur Bday Card. Eeee cantik sangat. Oooomeeeell angat. RARE sangat. HANDMADE some more.

3D some more. Gila rare. Gila teruja. Macam kad untuk princess je. Princess Ainee ehh? Seswai ke?

I LOVE U SO MUCH B! Thanx sangat sangat for this B-Day card. 2 tahun lepas u bagi I card bday besar punya ya. Handmade jugak. Rare jugak memang tak boleh cari kat mana-mana kedai. Tenkiu B! Mesti penat kan u nak buat untuk I kan? Ye lah 3D tu bukan senang. Ecehh! By the way, tak sabar nak dinner malam ni dengan u lepas tu pergi Penang esok dengan u sebab tak sabar nak pakai cardigan mahal tu. =))



Wahh bestnya bday kali ni. Macam ada celebration before, the time and after.



Semalam keluar dengan 3 orang minah yang bernama Syera, Zaza & Yna ni pulak. And now I present 3 orang anak dara yang eeee baik sangat.

Syera Sazeli , Zaza & Yna Bliss

Best gila lepak ok. Dari politik sampai ke artis sampai ke diri sendiri semua masuk. Sembang kencang gila sampai dah tak peduli dah Restoran Ayam Penyet kat De Garden tu nak tutup pukul berapa. Paling best bila ada ayat ayat baru macam, "Jangan buat onar"lah, "Jangan lupa gosip-gosipkan" by Syera. "SWEET SANGAT" pulak by Zaza. I dengan Yna je moden gila tak ada ayat kelakar nak buat. Ni semua si Syera ngan Zaza punya budak kolejlah. Eeee sumpah lawak ok, bila teringat je mesti nak tergelak sangat. ALAHAI SWEET SANGAT!


Lepas tu sesi Yna meluahkan kegeraman terhadap seseoranglah. Fuiyoo cerita dia memang panjang gila, detail gila siap ada flash back semua ok tapi yang best sebab I tak pening. Kalau I yang cerita mesti semua orang dah telan pil esctasy sebab I memang kalau cakap macam KEL sikit.


Ni apa yang I order. Gado-Gado, nasi putih dengan Cappuccino. Weh sumpah sedap ya cappuccino dia tak rugi bayar RM5.50.


Lepas tu tak sangka ok dapat gift from Yna sebab ingatkan dia suruh tengok apa dalam beg BLISS dia. Ye lah ingatkan berkaitan dengan gosip dia sebab ye lah orang suruh cerita lepas tu dia cakap, "Ko tengok dulu ni". I macam ohh adakah gosip ni berkaitan dengan gambar gambar yang ada kat dalam beg BLISS dia tu ke apa rupanya hadiah untuk I. Best! Best! Best! Memang taste I lah.

TADAAA!!
Cantik ok beg ni. Nasib baik Yna tak pilih beg taste orang-orang tua kalau tak muka mesti tak excited. APA YANG BEST?
1) Warna dia.. Kuning mustard gitu..
2) Ada stud stud. I like sangat.
3) Not too big not too small. Sedang-sedang je..
4) Chain dia.. Panjang lepas tu ada style ahh..



TENKIU SO MUCH YNA! SUMPAH SUKA GILA OKKKKK!!!



Ok! Hadiah yang super besar ni. Serius besar weyh!! Haa ni from Zaza. Tengoklah ayat dia. Alahai SWEET SANGAT! Nak tahu apa benda?? Jom layan..





Tadaa! Dis yellow kuning-kuning cute creature. WEYH SUMPAH KIUT SANGAT! Dah lah pagi tadi pun tak sedar tidur pelok yeloowniee ni. Sedap gila tidur I bila pelok dia. Tenkiu so much Zaza, suka gila ok ini hadiah. Suka! Suka! Suka sangat. Bertambah koleksi teddy bear present I.

PINK KUAT SANGAT tu from Apek
PINK SLOW SANGAT tu from my mum
YELLOW KUAT SANGAT ni from sapa lagi kalau bukan ZAZA..
Tenkiu! tenkiu!


Syera pulak dia tak ada masa nak pergi beli hadiah semua. Tapi heyy takpelah, dah keluar makan bersama ni pun dah cukup ok. FUN SANGAT! Tenkiu Syera.. Bukan senang nak date u ok!


Eeeee bestnya bday kali ni. HEPI 22 YEARS OLD AINEE CUMI!
Btw hari ni I kerja half day je so petang ni nak keluar celeb dengan Mira Jamaluddin & Ain Salleh pulak. Malamnya I dinner dengan Apek tu. Esoknya pergi Penang. Lepas tu hari Jumaatnya pergi Gua Tempurung dengan Saza, Ctie-K & Shaz. Wauu! Bestnya bday kali ni. Ok daaa..

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...