Saturday, January 15, 2011

You kan THE BEST!

Haishh kesian kekasih hati, laptop dia piunggg rosak terus tak boleh on. Corrupt terus. Kesian! Dah lah dengan laptop tu lah dia buat design luar semua, tengok tutorial lagi, bermain YM dengan I lagi tapi sekarang dah rosak. Seharian muka nak sedih je sebab laptop dah rosak. Katanya laptop dia tu dah umpama nyawa ke-2 dia. Fuiyoo!! Biasa laki mesti cakap motor ke kereta ke kan nyawa ke-2, si Apek ni cakap laptop tu nyawa kedua. Pelik betul. Mungkin ada logiknya kot, bila bosan sikit-sikit pergi design, bila marah pun nak design, bila gembira pun nak design. Semua nak design je kerjanya. Dulu tak ada laptop I tengok rileks je lukis lukis atas kertas, amboihh bila dah ada kemudahan teknologi terus semua nak guna adobe ehh. Sekarang ni laptop dah rosak, silalah asah skill melukis atas kertas balik ok. Haishh dah lama tak dapat hadiah handmade daripada u. Selalu mesti ada suprise je dari u. Tapi U kan THE BEST selalu buat I happy. Tak pernah nak marah I, itulah hadiah paling best sampai kadang-kadang I terpikir bilalah kita ni nak jadi pasangan normal yang gaduh secara serius. Ini bila gaduh sikit je tak sampai 10minit mesti nak gelak. GILA!

Tak apa, disebabkan I sungguh menyokong karier dan minat u yang mendalam terhadap seni makanya Isnin ni jomlah kita pergi beli PC baru ehh untuk u. U tak mau laptop ehh? Nak graphic card besar-besar macam gajah ehh? Ok! Tunggu Monday ehh. I tau u tak dapat baca ni sebab macam manalah nak baca, laptop pun takda. Kalau u baca mesti hati u dah bunga-bunga, mesti dalam hati u ada taman. Tak apa, bila dalam hati u ada taman, dalam hati I ni lagilah siap tumbuh hutan terus sebab sibuk jaga taman u, taman dalam hati I ni tak terjaga woo terus jadi hutan. Boleh macam tu?

Lepas tu hari ni best sangat, sebab dapat dating dengan U kat Heritage Hotel. Hi-Tea! Best! U cakap I macam jual insurans sebab I keluar kalkulator dengan buku nota kecil comel I tu untuk kira budget kahwin kita. Lepas dah habis makan-makan terus kita pergi Jalan KK konon nak tengok doorgift untuk belah u. I nak bagi telur u pun sibuk nak bagi telur. Mana boleh. U kenalah cari benda lain selain daripada telur. Sibuk je! Lagipun I dah order kot bekas yang super comel dan ala-ala english tu, mana boleh tukar dah. Tapi u memang THE BEST. U selalu je mengalah kan kalau dengan I makanya kita tukar doorgift belah u jadi kipas. Suka! Suka!

Lepas tu kita jalan-jalan kat SSF. Survey barang untuk buat candy buffet. U tak habis habis cakap I ni membazir, tapi u kan THE BEST, U mesti cakap ok jee bila I cakap I nak buat jugak. Lepas tu bila jalan-jalan kat SSF, I dapat idea dah macam mana nak gubah hantaran untuk u. Kan konsep hantaran I nak bagi kat u kan ENGLISH CONCEPT then hantaran u nak bagi belah I kan TRADISIONAL CONCEPT. Jenuh juga I nak cari idea English concept tu last-last dapat juga. Tak sabar nak gubah.

Tapi satu je I pelik sampai sekarang, kenapa U boleh mengalah gila dengan I tapi I tak macam tu eh?? Sepanjang kita couple 5tahun lebih ni I tak penah pujuk u. Gila tinggi kan ego I? Ada pulak "I salah-U merajuk-I pun merajuk-U pujuk". Haishh lupa pulak, YOU KAN THE BEST!!

APA-APA PUN, I LOVE U GILA! MONDAY KITA PERGI BELI PC OK MR.BEST! (haishh melayang RM2000++)

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...