Friday, December 17, 2010

Video Tunang Aini & Apek...

Ada video tang sarung cincin je. Itu pun Nazrin si kawan baik Apek yang rakam. Tenkiu Nazrin. Kalau tak ada dia, mesti tak ada video ni. Haishh rugi tak bagi dia camcorder. Silap! Silap! Lepas tu Eddie ada buat huru hara sikit dalam video ni, orang nak rakam dia pergi halakan kamera tu ke arah dia. Sengal! lepas tu akhir akhir video dia buat gegaran pulak. Sengal betul adik I yang sowang ni tau. Video ni 3 minit je tapi entah nape leh jadi sampai 5 minit. Cacat! Album yang I pegang tu album duit hantaran. Hari tu punyalah takut ada pencuri ke kan sambar album tu habis terus kang RM8989.89 tu kang.

Tengoklah! Enjoi the video!!!
I memang segan gila time ni sebab ramai nak mampos orang amik gambarnya. Cover je lebih ni. Muahahhah!


video


Untuk yang datang, TERIMA KASIH SANGAT!
Untuk yang tak dapat datang takpe kahwin nanti jangan lupa datang ya.. Saya terkilan kejap je. Jangan amik serius..=))

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...