Tuesday, December 21, 2010

Pasangan kesayangan dah split up. SEDIH!

OH MAI GOD!
Ok I sangat sangat ketinggalan, at first I nak tulis pasal kejadian paranormal kat kereta I yang membuatkan plat kereta I patah tapi bila I baca Yahoo News I klik dekat Celebrity Breakups, I get shocked baby. Biar betul pasangan kesayangan I dah break up?? Sedih ni! Sedih ni! Dieowang yang break up, I yang sedih. I tak tahu kenapa tapi ni memang satu penyakit bagi I tau bila orang lain yang ada masalah penceraian I konon konon nak jadi pakar pemulihan masalah lah kan tapi selalu tak menjadi. Cehh kononlah. Poyo kan aini?? Tauuu!!!

Siapa lagi kalau bukan the sweetest couple ever, Zac Efron & Vanessa Hudgens. Weyh! Memanglah I nak sangat kat Zac Efron tu tapi tak adalah sampai nak suruh si Van break dengan dia. Aloh sedihnya, lepas ni tak dapat dah tengok gambar sweet dieowang berdua. Sedih ni! Sedih ni! Nak pergi mengadu kat Apek kejap. ;((

**In memories
T_T

GUYS! PLEASE GET BACK TOGETHER. U BOTH LOOK SO SWEET WHY SUDDENLY MAKE THIS KIND OF SAD DECISIONS?

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...