Friday, December 10, 2010

Cerita Malam Hari 09/12/10

Terima kasih luff luff for the necklace yang ada tulis BABY ni. Suka sangat. Everyday pakai ok. Lepas tu semalam kita jalan-jalan dan makan mewah lagi kan. Tak adalah mewah sangat Johnys je pun tapi uishh kalau lebih dari RM20 tu dah dikira mewah lah tu. Bazir je kan??kan? Nasib baik sedap. Lepas tu semalam I dah pun selamat menunaikan salah satu janji I dekat u iaitu belikan u jam tangan. Kan?kan? Hope u love it my fiancee. Eeeeuwww! Gelinya panggil fiancee, tetap nak panggil BF jugak boleh?? Apek pun tak biasa lagi.


Semalam lepas dah shopping shopping balik rumah, bawak Ifa pergi jalan-jalan dekat Padang Ipoh lepas tu lepak kat Mc'd Pekan bagi dia makan Big Mac lepas hantar Iqa dengan kawan dia kat Greentown Mall. Style dia makan gila pelik. Ifa akan makan satu persatu bahan-bahan yang ada kat burger tu instead of eating the burger just like normal people do. Dia akan makan roti dulu lepas tu dia akan makanlah segala sayur yang ada kat situ, daging dia akan asingkan and last sekali baru dia akan makan daging tu. Pelik betul! Dahlah lawak gila alasan dia bagi kat I dengan Apek untuk ikut kiterowang dating. Dia cakap takut kiterowang terlanjur. Perghh! I, Apek, Iqa dengan kawan Iqa dah ketawa gila berdehak dehak. Maunya tak, kiterowang ingat Ifa ni banyak sangat tengok drama kat TV ni. Ahahahah! Lepas tu Apek pun cakaplah, "Ifa, takkanlah 5tahun kapel tak pernah terlanjur, lepas tunang baru 3 hari nak terlanjur.".. Lepas tu semua orang gelakkan Ifa. Ifa pun dah malu. Tu lah buat alasan bongek lagi, kan dah kena perli. Ifa! Ifa!


Lepas dah makan makan then ambil Iqa dekat Greentown Mall, sampai rumah pun dah pukul 11.45 malam macam tu. I memang penat tahap gaban memang tak larat sangat nak basuh makeup ke apa terus landing kat katil. Ifa ni punyalah baik alahai, dia yang cucikan makeup I dengan baby oil. Terharu ok! Jeles tak dengan I sekarang ni dapat adik yang gila caring macam Ifa ni? Jeleslah please. Lepas tu I pun tak tahu apa jadi sebab I dah lena diulit mimpi.

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...