Monday, October 4, 2010

The Little Lulu


Woohooo! Rancangan kegemaran waktu kecil-kecil yang akan menjadi feberet I selama-lamanya. YES! THE LITTLE LULU. I ingat lagi dulu suka tengok kat "Mega TV" lepas tu "Mega TV" bankrup, merengek suruh ayah pasang astro sebab tak nak terlepas tengok The Little Lulu. Comelnya Lulu ni. Seksi lagi, siap nampak panties gitu. Tapi sekarang ni selalu sedih sebab selalu terbayang The Little Lulu tapi kini tak sedih dah sebab dah like fanpage The Little Lulu. Boleh tengok The Little Lulu balik.

I LOVE THE LITTLE LULU SHOW! Best sangat!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...