Saturday, July 24, 2010

I terasa sangat pemurah hari ini!





I don't tell anyone about the way you hold my hand
I don't tell anyone about the things that we have planned
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to push me down
They want to see you fall

Won't tell anybody how you turn my world around
I won't tell anyone how your voice is my favourite sound
I won't tell anybody
Won't tell anybody
They want to see us fall
They want to see us fall

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

Don't believe the things you tell yourself so late night and
You are your own worst enemy
You'll never win the fight
Just hold on to me
I'll hold on to you
It's you and me up against the world
It's you and me....(Love)

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I don't need a parachute
Baby, if I've got you
Baby, if I've got you
I don't need a parachute
You're gonna catch me
You're gonna catch if I fall
Down, down, down

I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I won't fall out of,
I won't fall out of love
I'll fall into you



Terus meroyan suka lagu ni lepas kawan I, enna banana post dekat Facebook. Dengar banyak kali pulak tu. Enna ni memang banyak lagu lagu best yang dia suka. Apa yang best dekat dia, mesti best dekat I juga tu yang I klik nak dengar jugak lagu ni. Memang bestlah kan! Suara si Cheryl ni dah lah best! KO TAU TAK BEST SUARA DIA???? Thanx my kawan rapat sebab publish dis song, biasalah I ni kan dengar radio pun waktu pergi kerja je. Itupun dalam kereta. Kat ofis tak dapat dengar sebab Iqa dah bawak radio pergi rumah sewa dia. Ni pun I nak kasi Iqa pinjam laptop I, printer I, kamera I sebab pelancongan best gila. Every week mesti pergi jalan-jalan. Ni entah pergi Penang lah apa pulak lepas ni. Memang best belajar macam tu. I pun nak! Tapi kena buat report dan banyak guna duit. Dahlah kalau print kat kedai mahal kan? Tu yang I bagi dia pinjam printer 3 in 1 I tu tapi nanti dia dah dapat duit PTPTN dia, dia pergi beli sendirilah kan semua benda tu. Sayang I kat kamera bling bling I tu lepas tu dalam laptop I banyak gambar ohh!!! Tak boleh buat harta terus, mau gila I.


I tak tahu kenapa bulan ni I sangat pemurah. I belanja adik I selimutlah, tong sampahlah lepas tu adalah lagi. Tak ingat dah I. Lepas tu sempena birthday Apek yang ke 21(auww! mudanya lagi) I hadiahkan dia sehelai sweater dan dan dan maxis broadband. Senang dia nak hantar design dia kat company yang dia buat part time. Siapa yang nak design kad ke banner ke apa, bolehlah email je kat dia (apek_amirul@yaoo.com). Insyallah dia akan buat yang terbaik dengan kadar yang sangat berpatutan.

Neway, HEPI BIRTDAY B! Sori tau, baget lari pulak nak hadiahkan U, Wacom Bamboo Fun Pen & Touch yang untuk lukislukis tu. Kalau I hadiahkan benda tu mesti u terlompat lompat kegirangan macam budak kecik dapat aiskrim kan?kan?Susah betul nak cari binatang tu kat Ipoh ni. Agak kena pergi KL kot kalau nak cari benda tu. Takpe B, hujung tahun ni kita pergi Lowyat cari ehhh.

Tata belog diary. I LOVE BELOG DIARI!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...