Monday, July 26, 2010

Apa maksud cumi-cumi?

**Kalau rabun sila klik untuk bagi dia kena kanser ketumbuhan**

I sengaja je type perkataan squid dekat google translator yang bengong tu suddenly dia keluar cumi-cumi. I macam WHAT!!?? OHH RUPANYA INILAH MAKSUD CUMI2 sebab seriosly I letak perkataan cumi kat belakang nama I tu bukan singkatan untuk comel ehh mahupun cumil. Geli I. TapiI letak sebab I terpengaruh dengan cerita cinderella versi indon. Adik-adik tiri dia suka panggil dia "CUMI CUMI CINTA". I macam ohh comelnya perkataan tu lalu letak kat belakang nama I. Dan itulah permulaan bagi nama Ainee Cumi yang bermaksud sotong rupanya. Maknanya Ainee=sotong. NOW I GET THE IDEA OF MY NAME!

Lepas ni kalau orang panggil I dengan nama olok-olok I tu bolehlah I beraksi seperti sotong. Ataupun I mempunyai kebolehan luar biasa seperti Paul si sotong yang tiba-tiba je jadi feymes, kalau boleh semua iklan nak guna muka dia lepas tu konon-konon jenama tu letak kat dalam kotak makanan dia, lepas tu kaki dia semua lilit kat jenama iklan tu. Ok! I pun tak paham apa yang I taip.

Malu maka kena undur diri.(+_+)

5 comments:

Ainee Cumi said...

siew mei: =D

Pije. said...

hai sotong.
i ada jodoh untuk u.
nama dia squickguard.
dia kawan kepada spoungebob yang mana adalah boipren i!

jum double date!
hahha

aisya said...

haha:D

cumi2..

*aksi sotong bermula*



hehehe

Ainee Cumi said...

pije: alah kenapa nama dia tak glamer?? tengok nama i walaupun bermaksud sotong tapi namanya sangat comel eh...cumi2.. weyh! spongebob i punya..u amik lahh squirdwedd tu..

Ainee Cumi said...

inn: **aksi sotong aksi sotong...
ahaaha!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...