Monday, July 26, 2010

Apa maksud cumi-cumi?

**Kalau rabun sila klik untuk bagi dia kena kanser ketumbuhan**

I sengaja je type perkataan squid dekat google translator yang bengong tu suddenly dia keluar cumi-cumi. I macam WHAT!!?? OHH RUPANYA INILAH MAKSUD CUMI2 sebab seriosly I letak perkataan cumi kat belakang nama I tu bukan singkatan untuk comel ehh mahupun cumil. Geli I. TapiI letak sebab I terpengaruh dengan cerita cinderella versi indon. Adik-adik tiri dia suka panggil dia "CUMI CUMI CINTA". I macam ohh comelnya perkataan tu lalu letak kat belakang nama I. Dan itulah permulaan bagi nama Ainee Cumi yang bermaksud sotong rupanya. Maknanya Ainee=sotong. NOW I GET THE IDEA OF MY NAME!

Lepas ni kalau orang panggil I dengan nama olok-olok I tu bolehlah I beraksi seperti sotong. Ataupun I mempunyai kebolehan luar biasa seperti Paul si sotong yang tiba-tiba je jadi feymes, kalau boleh semua iklan nak guna muka dia lepas tu konon-konon jenama tu letak kat dalam kotak makanan dia, lepas tu kaki dia semua lilit kat jenama iklan tu. Ok! I pun tak paham apa yang I taip.

Malu maka kena undur diri.(+_+)

5 comments:

Ainee Cumi said...

siew mei: =D

Pije. said...

hai sotong.
i ada jodoh untuk u.
nama dia squickguard.
dia kawan kepada spoungebob yang mana adalah boipren i!

jum double date!
hahha

aisya said...

haha:D

cumi2..

*aksi sotong bermula*



hehehe

Ainee Cumi said...

pije: alah kenapa nama dia tak glamer?? tengok nama i walaupun bermaksud sotong tapi namanya sangat comel eh...cumi2.. weyh! spongebob i punya..u amik lahh squirdwedd tu..

Ainee Cumi said...

inn: **aksi sotong aksi sotong...
ahaaha!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...