Sunday, June 20, 2010

# My Sweetrite, Favourite Lullabrite Song EVER!

Ohhhh! Hari-hari macam wajib dengar lagu ni. Kenapa??KENAPA WAJIB DENGAR OHHHH??

Sebab orang yang nyanyi comel, lirik comel, PASANGAN COMEL, video klip comel, semua tentang lagu ni comel. Comelnya macam nak masukkan diri sendiri dalam video tu jugak sebab nak merasa jadi comel sekali sekala dalam hidup. Dulu i dah kecoh kat Facebook suwuh Apek dengar lagu ni dan memang weyh memang walaupun tak pernah jumpa depan-depan dengan akak penyanyi genit comel sempoi ni, dia tak sombong kay! Rasa nak ajak dia main jambatan sudah roboh, sudah roboh sudah roboh, jambatan sudah roboh hari ini sebab macam eeee tak expect gilalah dia perasan I dalam berjuta-juta kawan dia kat Facebook tu. Ahahahaha! Ayat nak poyo mega je kan?? WELL!!!

I nak jadi macam dia yang menyanjung pujaan rangga hati dia bila dah kawin nanti. I nak jadi setabah dia walaupun kadang-kadang jatuh. I nak jadi macam dia yang tak impikan hidup kaya tapi cukup sekadar kehidupan selesa. I nak jadi pasangan comel macam dia dan pasangannya yang selalu menghargai antara satu sama lain. Dia selalu cakap dia tak layak jadi idola semua, dia tak mintak itu semua ARGHH TAPI PEDULI APA, I TETAP NAK JADIKAN DIA IDOLA I! Haaa marah ni! Marah ni!



IT'S KAK FYNN JAMAL DAN ABANG TRI SOUNDOUSE WOOOOOHOOOO!!
(APPLAUSE!!)


OVER-FYNN JAMAL, MUSIC BY TRI SOUNDHOUSE

Ramai orang suka lagu 150Juta kan tapi I suka lagu ni.........GERAMMMMM!!!!! Dengar 2kali dah boleh hafal wohhh!!! Simple, chicky, comel, meaningful semua lengkap..

_______________________________________________________________________
LIRIK TIME!!!
((Mana tahu lagu ni masuk dalam Jangan Lupa Lirik ke kan, weyh benda tak leh agak weyh!))


WHAT MORE DO U WANT TO HEAR FROM ME??
IS THERE ANYTHING YOU WISH TO SEE??(O_o)
A JOKE? A LAUGH? A SMILE? A CRY?
A SCREAM? A SONG? A LULLABY?

SEE I KNOW WE ARE NOT WHO WE WERE
I LIVE IN DENIAL, REMEMBER?
SO PLEASE DON'T ASK ME TO OPEN MY EYES
DON'T WANNA WAKE UP & REALIZE

THE HONEYMOONS OVER
THAT I SHOULD BETTER BE MATURED

(SERIOUSLY BE MATURED??)

I'M SORRY I DO NOT KNOW WHAT TO SAY
DO UNDERSTAND I'M BREAKING BUT HEY
WHEN U TELL ME THAT U ARE LEAVING
DON'T THINK I DIDN'T SEE ITS COMING

OF COURSE I SAW WE ARE NO LONGER
HAVING STUFF WE ENJOY TOGETHER
BUT CANT WE PLAY ALONG OUR PART
AND NOT PARADE THIS CHANGE OF HEART?

R U REALLY SURE THAT WE OFF BETTER AND OVER?


**MELALAK PLISHH!! Haaaaaaa aaaaaaa Haaaaa aaaaaaaaaa


WHAT MORE CAN I SAY?
WHEN U WISH TO LEAVE TODAY
I WILL BREAK DOWN NOW AND BURST
BUT....
WOULD U LIKE TO HAVE 1 LAST BREAKFAST??(^_^)-tang ni comel sangat ok!

OF COURSE I SAW WE ARE NO LONGER
HAVING STUFF WE ENJOY TOGETHER
BUT CANT WE PLAY ALONG OUR PART
AND NOT PARADE THIS CHANGE OF HEART?

R U REALLY SURE THAT WE ARE BETTER AND OVER??

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...