Monday, June 28, 2010

Hubungan kami dah tua! Tapi kasih sayang tak pudar ok!

Wah! Wah! Macam kagum gila kat diri sendiri dan pasangan sebab berjaya cecah 4tahun 10bulan HARI INI! Hooray kat diri sendiri. 4tahun 10bulan tanpa pergaduhan besar, tanpa perkataan break, tanpa rajuk lebih dari sehari. Uishh semuanya nak tanpalah tapi tak boleh tanpa kasih sayang. Tipulah kalau tak gaduh kan tapi like seriously boleh kira dengan jari je. Maknanya tak lebih dari 10kali kiterowang gadoh! Itupun dalam berapa minit je macam nak tergelak sebab tak boleh nak tahan buat muka serius. Macam bila I nak buat muka unta bermuka bengis, Apek jahat suka lembutkan hati si unta bermuka bengis tau. Maka, tak jadi nak jadi unta bermuka bengis lama-lama.

Sebab Apek sangat baik hati maka kena beli dia sedikit cenderehati untuk hubungan tua ni. Apek selalu buat benda handmade untuk I, tapi I tak kretif macam dia maka I punya jalan penyelesaian beli je lah.

TADAAAA!! Alah frame biasa je tapi ayat dia auwww I like!!!

Kat belakang I tulis ayat-tak-jiwang-sangat-ni!


Siapa nak tengok kami kahwin tahun depan, sila klik iklan nuff banyak-banyak kali ok!

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...