Wednesday, May 5, 2010

I suka cerita ni. SANGAT!

I banyak dengar orang berceloteh pasal kecomelan Mia Maisara yang berlakon jadi Amani dalam cerita Adam & Maya. Cerita tu biasa-biasa je tapi memang orang tengok cerita tu sebab budak yang comel kiut miut tu. I nak anak comel macam tu boleh? Hehehehe! Pandai pengarah tu ehh! Lagi satu Adam dengan Maya pun hensem dan cantik gitu. Double Pandai the pengarah you!

ADAM MAYA-best sebab ada Adam, Maya dengan Amani
NA-O-MEI-best sebab lagu dia ohh dan ada Reza juga


Tapi I lagi layan cerita Asmaradana yang ditayangkan 30minit je kat TV3 setiap Selasa-Khamis pukul 10.30 malam. Sangap weyh nak tunggu episod esok hari. Best gila cerita ni. Banyak konflik dalaman tapi sayangnya dah nak habis dah cerita tu. *sob*sob



Sangat sejuk mata memandang. Comel sangat!


Muka innocent! Suci dari makeup. OMEL ANGAT!


Kecik-kecik pun dah comel, besar nanti mesti lawa sangat!


Nak kahwin cepat then dapat anak comel-comel boleh?

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...