Thursday, May 27, 2010

Family come first baiii!

I malas nak cakap banyak hari ni. Penat aihh asyik cakap cakap cakap taip taip taip. Hari ni simple je I nak update. Update aktiviti yang I buat hari ni je. Cakap diari online kan??

Yeah! Hari ni I cuti. Kebetulan pula adik kecik tomei I ni punya hari sukan maka I datanglah kejap untuk tangkap-tangkap gambar. Perasan tak I nampak kurus dalam pic ni? Ececececeh!.=))

Ini bday girl. Hoyeh! Selamat 18tahun sayangku Iqa. Nanti belanja saya ehhh??


Yeah! Inilah insan yang kena hargai sangat ni. My opah pusing. Nama dia bukan pusing ehh tapi dia duduk kat Pusing sebab tu panggil dia Opah Pusing. I bawa opah pusing keluar duit penden dia kat pekan lepas tu apa lagi paulah suruh belanja cincin emas putih satu. Ehh tak lah! I yang belanja dia ok. Mak dato' makan bihun sup kat Food Court Giant kena sampai rm8. Cekik darah betul! Lepas tu I bawa opah pergi tanjung rambutan. Cehh pergi sana beli kain batik je. Tak luak minyak betul. Tapi dalam pic ni, deme dua ni dah gaya macam artis je dah. I ni kira macam mamarazzi lahh nak curi-curi tangkap gambar nak pi jual dekat magazine.

AND YEAH! INILAH AKTIVITI I HARI NI!


P/S: I da ada tumblr ok! Lawatlah! Lawatlah! Kat sana I letak entri simple je. Pic apa yang I suka, quote apa yang I suka semua I tempek kat situ.

http://aineecumi.tumblr.com/<=haa klik je kalau teringin nak tengok...

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...