Saturday, May 8, 2010

Cantik ke?

Uishh insan buruk macam I ni layak ke dapat award ni. Nak kena bagi ucapan ke bila dapat award ni ke nanti keluar lagu macam kat AIM tu kalau I cakap banyak nanti dia keluar lagu tanda-tanda I kena lajukan percakapan dan berambus dengan kadar segera?
TADAAA!! Haa den tak tipu woo den dapat erwod ni.


Terima kasih Fadxiexa sebab susah-susah cari tang mana cantiknya I ni. Mesti susah nak cari kan? Kalau perlakuan buruk tu senang je nak cari kat I ni. Heh! Sangat kan??

Ohh! Dia suruh I senaraikan 15orang yang I nak bagi award ni tapi I nak bagi kat semua orang yang sayang dekat I macam bila masuk je belog I terus rasa sayang. Haaa anda layak kalau ada perasaan macam tu ok. LAYAK SANGAT UNTUK AMIK AWARD NI!!!! Alah janganlah malu-malu, ambillah sayang, tak kena bayar pun. I janji!

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...