Tuesday, May 18, 2010

Ada juga orang yang sanggup potong tangan kucing?

Baru je discover video kucing dekat belog one of my follower yakni kaki motong. Gila tragik ok! Ada juga manusia kejam yang sanggup potong kaki kucing sebab dia curi makan. Weyh come on lah weyh kucing je. Alah setakat makanan sikit tu apa salahnya bagi dia sikit. KO INGAT DIA MANUSIA KE BOLEH CARI DUIT THEN PERGI KEDAI MAMAK CAKAP, "Mamak kasi mee goreng satu." Tak boleh weyh! Sebab dia kucing kot. Ingat dia ayam ke sesuka hati je nak potong tangan dia. Ayam pun ko kena sembelih dulu kasi urat dia putus betul baru leh ko chop chop dia. I nangis ok tengok video tu. Ok cik kaki motong dah bagi warning awal-awal jangan nangis tapi jiwa I sensitip gila jadi TERmenangis juga.

KEJAMNYA kan?? I takkan maafkan orang yang kejam macam tu. Dah lah dilaknat Allah lepas tu buat kerja keji, terkutuk, kejam macam haramjadah. O by the way, nama kucing dia Hero. Korang pergilah belog dia dan tengok sendiri video tu ok sebab sumpah I noob tak tahu nak paste video kat belog ni. Korang ajarlah alang-alang dah Hari Guru kan hari ni at least ada peluang nak jadi cikgu kepada anak murid yang buta IT gila ni.

No comments:

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...