Wednesday, April 14, 2010

Selamatkah E-Bay?

Hai geng. EHH KO TAK MALU KE NAK IHTIHARKAN DIRI SENDIRI BERGENGGON DENGAN ORANG LAIN?

Oklah fine! Hai whatever!!!!!!!!!!! Gila banyak I nak update tapi camera I selalu menjadi camera orang lain maka memang tak adalah kan gambar yang dapat I tempek dekat sini. Makanya, kenalah I berusaha beli camera lagi satu untuk diri sendiri bukan untuk dihakmilikkan kepada orang lain. Adehhh!! Dahlah handphone cabok, tak ada camera apatah lagi 3G mahupun 2G.

Dengan Dacebook<=see ini dah kali ke-2 ni I nak tekan F tapi tertekan D. Haa punyalah marah I dengan Facebook sebab asal I nak upload pic je dia fail lepas tu upload-fail-upload-fail-upload-fail sampailah I tertidur.

Dah malas nak layan Facebook, I bukalah E-Bay. Sumpah teringin nok nak beli barang kat situ(murah bai!!)tapi satu je ayat yang tengah berlegar-legar(bukan ruang legar ok tapi legar yang jalan-jalan) kat dalam kepala I ni.

1)ADAKAH MEMBELI BARANGAN DI E-BAY SELAMAT?
2) Adakah kalau I beli barang dekat E-bay dia tak songlap duit I lepas tu bila I tanya mana barang I terus dia menghilangkan diri menyorok dalam lubang jamban euuwww!@&*^%$% VAVI KAU SONGLAP DUIT AKU? SCAMMER!

Oklah lebih dari satulah kan ayat yang tengah berlegar kat kepala I ni. HAA KORANG PERNAH ADA PENGALAMAN BELI KAT E-BAY? SELAMAT TAK?? Serius ni I nak membeli-belah ni. Korang kalau tang keburukan I laju je kan tinggal komen.

CIS! Takpe I ingat sampai bila-bila walaupun memori I kurang dari 1G bak kata Apek tapi kalau sebab ni memang I nak ingat sampai bila-bila. Serius ni!!!!!
(O_o) Erkk?Y so serius?

4 comments:

sasha* said...

takla.ebay murah dan selamat.ainee akak nk jual camera sony akak rm100 mau?huhu

Ainee Cumi said...

k.sasha: akak! rm100!! jap nak mencarut jap..*(&^%^&&$^&%*F&&K!@!#$~
Bia betul Rm100? rupanya mcm mana? nak!nak!nak! bape megapixel?

sasha* said...

yela rm100 sbb 2nd kn.akak dh lama pakai.akak nk jual sbb akak dh ada handphone.akak mmg tak guna lgsung.pstu guna bateri AA sony.siap ada charger sekali.7 atau 8 mp tak silap akak

Ainee Cumi said...

k.sasha: model apa?? nak google..simpan untuk aini tau..aini nak tgk dulu bentuknya mcm mana semua..ehh k.sasha dia punya gmbr cun tak?? meaning dia guna charger lah erkk betri untuk camera tu? bagus!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...