Wednesday, March 10, 2010

Siapa pakai tudung ohh dan tak pakai tudung wajib usha. Para Lelaki juga

Ai Ai Kapten!
Ohhh who lives in the pineapple under the sea?
Ainee Squarepants

Korang sambunglah sendiri. Kalau siapa tak tahu lagu ni pergilah bunuh lipas kat tepi kerusi kowang tu sebab dia pun tau nyanyi lagu ni tau. (O_o)

Sejak akhir-akhir ni suka promote belog kan? Biasalah kita sebagai manusia ni kenalah bantu antara satu sama lain tambah tambah kalau kawan yang perlukan bantuan tu kawan kita kan? Ecececehh!

Kawan I ni dia ni budak business. KREATIF! I suka header dia. Comel! Barang utama yang dia jual merupakan tudung tapi dia baru je berkecimpung makanya stok masih terhad tapi no fret I tahu dia mesti akan jual tudung-tudung yang comel kegemaran ramai tu one day maksud I shawl cuma stok tak sampai lagi so korang wajib Follow tau. Cepat pergi tengok!

Ni haa link dia. Comellah nama belog dia. Tak tahan! Rasa nak makan.
http://banana-shops.blogspot.com
Haa kan I dah cakap comel nama kedai dia. Murah ok! Ada tudung harga RM7 je tak termasuk postage.

11 comments:

fezaL Mohd said...

kreatif .
income .

Ainna Jalil said...

sayang kau ainee!!!

ainee cumi2 said...

fezal: u bila lagi nak buat sideincome?buat video blue ke kan? hehehh!

ainee cumi2 said...

enna: alah no biggielah weyh!

enyheartsdiamond said...

i xpakai shawl la syggg..kalau blog baju2 mmg i usha :))

btw,tolong vote i kat sini yaaa..

http://enykikilaladediamond.blogspot.com/2010/03/vote-vote-vote.html

promote2 kepada kawan2 juga :D

ainee cumi2 said...

takpe! one day u pakai u usha..haa tak pun untuk ur mum ke..ok i vote skang!

Siew Mei said...

changed link :)
siewmeiloo.blogspot.com

Ejam said...
This comment has been removed by the author.
Ejam said...

ainee dpt komisyen ea?..hehehehe


sib baik ejam x pakai tudung..lolzz!!!
@_@"

ainee cumi2 said...

siew mie: alert!

ainee cumi2 said...

ejam: mana adalah! tolong member je.=))

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...