Monday, March 8, 2010

I Will Never Forget A Moment Like This


Auwww! So sweet! Later I dah kawin nak lepak dengan my hubby macam ni lah sambil up-to-date diri masing-masing. Tahun depan boleh?

Owhh between my lecturer ada buat mekap-mekap ni khas untuk si pengantin yang dah cantik boleh buat lagi lagi cantik then yang kurang cantik boleh jadi cantik habis sampai semua mata terpaku tengok kat pengantin je walaupun Nasha Aziz ada dekat majlis tu(haaa tengok gambaran yang I bagi pun dah boleh menggambarkannya). Kalau susah sangat nak gambarkan apa yang I cakap sebab I punya perumpamaan macam penuh dengan hiperbola kan maka bolehlah pergi dekat blog Ms. Intan terus yer!
http://intan-juhaina.blogspot.com/

No comments:

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...