Tuesday, March 2, 2010

Penantian itu memang satu penyiksaan

Oh my Gucci!

I tak tahu nak cakap apa, lidah ni terkelu sangat padahal tak ada kaitan langsung dengan lidah kan sebab I hanya perlu menaip je jadi kalau kejang tangan baru boleh kecoh.
WHATEVERlah, I tak ada masa nak merepek meraban hari ni sebab terlalu excited terima berita yang gembira sangat ni.

Mungkin ini semua berkat doa korang yang bila mana I suruh u all semua doa Apek dimurahkan rezeki agar dapat mendirikan masjid, doa tu dikabulkan. Gedik je padahal tak terfikir nak kahwin lagi.

YES! You are right! Apek dapat kerja. Kerja yang dia impi-impikan. Kerja sebagai pereka grafik. Kerja yang dia berharap sangat dapat kalau tak dapat dia akan gigit otak dia sampai licin. Seram I, nasib baik dapat kalau tak berkawanlah I dengan orang yang otaknya tinggal sisa-sisa je sebab hari-hari tuan dia makan dia. Ye lah bayangkan dia dah tunggu this type of job for 2 years. Memang nampak tak lama tapi kalau kira dengan minit dah berapa ribu minit dah dia tunggu.

Terima kasih ya tuhanku untuk semua ini. Buat masa ini I tak nak minta lebih.

Between my dear Muhammad Amirul Syafiq, tahniah ya! Jangan berhenti berdoa agar dimurahkan rezeki. Kerja jangan main-main. Do your best this time ok! Mana tahu ada rezeki boleh sambung Degree pula, lepas tu Master. Itu kan salah satu daripada impian U juga. Im so happy and proud with u si baik hati. Lepas ni bolehlah I kikis u puas-puas macam dulu. Muahh!

2 comments:

sasha* said...

HEHE TAHNIAH.BOLE KAWEN CEPAT :p

KEJE PRIVATE KE AINEE?

ainee cumi2 said...

yeah boleh kawin cepat..
kalau leh tahun depan..
ahahhahah!
gatal nokk!

ha a private.. kiterowang dah tak ada hati nak keje government k.sasha(hampa sbenarnya!), kalau dapat dapat kalau tak dapat tak apalah nak buat mcm mana tak ada rezki. Tapi boleh tahan gaji Apek walaupun keje private. So oklah! Aini punya gaji pun ok.. Hepi pun hepi tak ada stress. Aini rasanya tak sanggup nak berdepan ngan makcik kuat ngumpat.

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...