Thursday, March 4, 2010

Akaun wajib ada selain Facebook

Lately I tengok ramai betul orang buat Borang Spring ni. Ramai sangatlah sampai I pun curious apa benda tu kan. I ingat ada kaitanlah dengan Hotspring ke apa layanlah juga sekali bukan daaaa. MAKANYA! I PUN DAH BUAT SATU! Geli kan? Gelilah puas-puas sebab I pun geli I buat benda ni. Macam artis je gayanya padahal sendiri tanya soalan kat diri sendiri. Haaa amik kau!

Yeah bebeh this is my formspring account.
http://www.formspring.me/AineeCumi

6 comments:

♥Huda Luna™ said...

aku pun ada

aku pun ada


nk sebok jugak

ainee cumi2 said...

tahu! aku terpengaruh ngan ko lah sengal! ahahhahahah! memula sekali aku tgk si paraxixth then siggplus lepas tu cik huda si cantik manis kita ni

♥Huda Luna™ said...

aku dh tahu lama tp mls buat sbb rs mcm poyo je...

tp ape slh nye jd poyo ye x?

enyheartsdiamond said...

erks..perlu buat x???

vote eny kat sini yaaa :D

nombor 25 :)

http://meandmylife1376.blogspot.com/

ainee cumi2 said...

huda: habis poyo dah kita ni weyh!

ainee cumi2 said...

eny: sekadar untuk seronok seronok apa salahnya eny..heheheh! syiok woo!

ok! i pergi vote sekarang sayang

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...