Saturday, March 6, 2010

Kasut terbaik dan murah

Style kan kasut macam ni? Jimat kos! ANda hanya memerlukan 2 batang paku dan rantai yang comel untuk ikat dekat paku. Pilih yang comel sebab kalau tak comel jadi macam kaki orang kat atas ni. Gelang kaki kalau boleh pilih abjad pertama untuk nama korang untuk menimbulkan unsur pemilik kepada kasut unik ni ok!

SELAMAT MENCUBA!

5 comments:

♥Huda Luna™ said...

gila sakit mcm tu

ainee cumi2 said...

huda: tahu takpe..pain is beauty..bhahhahah! ko cubalah weyh

♥Huda Luna™ said...

xnk aku..
sakit kot tuuuuu
x sanggup i..


hahahh

wei
ko hilang kn jerawat gn ape eh?
aku ni tensen je jerawat dtg rmai2 buat kenduri kt muka aku

ainee cumi2 said...

ahahahhaha! jangan cakap u, i pun tak sanggup nyah!

hilangkan jerawat?
1. pergi facial 2mggu sekali. Pilih tempat facial yang bagus, tak malas dan tak sakit

2. pakai oxy untuk hapuskan jerawat yang membesar

3. letak bio-oil tetiap malam

4.pakailah foundation untuk tutup kesan jerawat tu sementara dia nak hilang(tapi aku tak pakai foundation sbb malas)

PADAHAL MUKA AKU PUN PENUH JERAWAT NI! AKU IGT NAK JE GI NEW YORK SKIN SOLUTION. SETTLE KERJA AKU!

sasha* said...

haha tak sngup nak pakai kasut gitu

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...