Wednesday, February 10, 2010

Jangan masuk campur boleh tak?

Sebenarnya nak post dekat status FB tapi panjang sangatlah makanya I wakilkan je lahh dekat belog I ni.
Ahahahaha! Boleh pula macam tu kan?



I already tell u the situation, the truth but there u are keep blaming me. Actually the crisis didn't involve u but why must u act like u are the victim? If u want to show how much do u care with dat friend, u dun have to put me in every single thing to show how much u care the friendship that u also have broke last time(ok mind my english. Ahahah!). At least I fight once in a lifetime but all of u? All of u are hypocrite. U all having a cat fight since high school and should thanks me in getting ur friendship back. Deep inside all of u knew that u put me in the blame situation, create unfinished story and BANGGG "yes!ainee is down now!". You know what baby? Think of my sacrifice to you people. A lot! But have u sit and think before? NO!! U only think of that 1 mistake. As people said "Bila susah baru nak cari bila senang dilupakan macam tu je". Korang semua pernah kutuk masing masing dekat I tapi ada ke I nak canang? Ye larhh canang kat sorang tu je lahh, itu pun tak boleh pakai. Itu pun canang pasal sorang je tak involve pun watak lagi sorang tu tapi dia laks yang extra caring pula sekarang ni padahal dia tak tau kat sana tu dulu kutuk dia bagai nak rak. Ada ke I nak smpaikan? Tak ada kan? Masing masing tau peranan masing-masinglahlah. Janganlah nak act angel sangat. OK! I dah puas luahkan. U nak kawan ngan I kawan kalau tak nak silalah delete I. Sebabnya I tak puas hati actually u tak involve pun dalam benda ni tapi kenapa U yang melebih tapi yang kat sana rileks je? Adakah sebab U nak prove yang U tu memang betul-betul nak perbaiki kesilapan dulu dan nak tunjuk u are the real friend now sedangkan dulu fake? And adakah u tahu cerita yang betul sebetul-betulnya? I tak pahamlah korang ni kenapa? Yang pasti I tak marah langsung dengan insan yang betul betul I buat silap kat dia. Kenapa? Sebab dia takde melebih lebih macam korang ni. Come on lahh cakap jangan bangkitkan hal ni lagi tapi bangkitkan juga. Ehh tadi I cakap dah puas luahkan makanya nak mintak maaf secara besaran besaran kat u erkk kalau I buat u terasa. Pandai nasihat orang tapi diri sendiri tak ternasihat. Dahlah u pergi dekat profile and tekan delete friends lepas tu u cari nama I and just press delete. And nak cakap sorri sangat tau kalau selama ni ada buat salah ke apa kat ko erk, ye larhh kenalah minta maaf before terputus hubungan. hehehehe! Tak mau kena jawab kat akhirat. (weyh! sorry guys! Im in emo situation so my status is superb long. =D)


OK! Tak kelakar tahu sebab memang dah tak tahan sangat dah dengan perangai orang orang yang budget angel then tak ada kena mengena pun nak masuk campur. Benci tahu sebenarnya! OK! Sebelum tidur dah janji nak bersihkan hati makanya wajib marah puas-puas before tidur supaya kalau mati dapat mati dalam tidur dengan tenang. I forgive u babe but please understand my feeling. Janganlah ulang banyak kali and make the things worst. OK! Dia tak minta maaf lagi tapi dah bagi kemaafan. Apa ni? Tak apa meberi kemaafan itu kan mulia and I pun nak minta maaf sebab emo lebih but I hope u understand. I just wanted to express my feeling. PEace YOooooo!

4 comments:

Ms.Banana said...

just lupakan org YANG LUPAKAN KULIT dan back stabber babe.
kau kira baik da nie tau.
kalau aku..mau aku bunuh je org2 nie
tp nasib baik la bukan kena kat aku
ahahaha

ainee cumi2 said...

enna: tu larhh aku tak gaduh dengan dia pun tapi dia yang melebih..geram aku!

Lilianna Mardiana said...

emm, kesian u babe, well all I can say is that those people are a bunch of morons who doesn't know what kind of good-hearted person u are, ikhlas ni i puji u. :)

cheer up, dear!

ainee cumi2 said...

yana: tenkiu yana comel! hehehehhe

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...