Thursday, January 7, 2010

Mari mula yang baru dengan rupa sendiri


HI! Nama saya Aini. Umur saya 21 tahun. Saya anak manusia. Ok memang muka di atas nampak macam muka kacukan alien tapi serius punya serius Im 100% diproducekan oleh manusia.

Ok da janji nak tunjuk perubahan yang I buat waktu new year kan. Inilah dia rambut macam kena tumpah cat. Salah siapa? Salah diri sendiri sebab gatal lalu bawah papan orang tengah cat bangunan kononya nak berteduh sebab waktu tu tengah hujan. Lepas tu apek tua tu agaknya dengki sebab I tak buat pembayaran bila berteduh lalu dia sepak tong cat dia jatuh atas kepala I. Sakit tau!


MOTIF GAMBAR?
Nak tunjuk kesan pertumpahan cat tu larhh.. Nampak tak colour cat tu?



Waktu ni tengah tunggu apek(bukan apek tua yang tumpahkan cat tu tau, kali ni boifren I).. Dia exam!! Gila lama I tunggu dia sampai tertutuplah laptop I sendiri kerananya habis baterilah sayang oii.. Tak nampak sangat kan curl I? U all tak tengok bila I letak gel yang keras habis tu mesti terkejut beruk.



OK! Kali ni lagi nampak kan my curl? Ok tak curl I ni (muka baget comel, tak leh blah!).. Nak tahu I habis berapa? Kali ni RM280.. Gila melabur untuk rambut kan padahal baru je melabur bulan sepuluh waktu raya tu. OK! Kali ni janji dengan rambut tak nak siksa dia selama setahun. Insyallah! Paling kurang pun 6bulan. Hehehehe!



Just untuk ingatan korang, ini rambut before curl. Which one is more sexy? Ayat nak secy je..Bukan! Bukan baju! Rambut. My hair people! My hair!

Sori ok for the previous 2 post memang agak moody sikit. NOW MY MOOD IS HAPPY baby. I anggap je I tengah duduk dekat Upper East Side. Life is full with gossip but I tak nak terjebak dah so not good for my health, make me strees lagi adalah. =)

26 comments:

sasha* said...

AKAK LG SUKA RAMBUT LAMA (^_^)v

NIMI said...

k.sasha: rmbt lurus erkk?ahahhaha!ok nnti aini luruskan balik lagi 2-3 tahun..ehehhe!

HudaLuna.♥™ said...

fewwwittt
cekci nye..

dua2 ceksi n cantik

NIMI said...

huda: cantik ke?ahahhahah!marilah ketemu..jauh beza dalam gambar ngan luar..dalam gambar dia mcm fotogenik skit..ahahahha!

enyheartsdiamond said...

syggg!u rox!!!messy is sexy! :D

rambot lama nampak macam elephant..eyh!

ELEGANT!

Neysa Viviana said...

rambut baru ko menampakkan ko lbih matang.cun.!

ainee cumi2 said...

eny: ahahahha!elephant? ehh elephant comel wooooo..gemok!

ainee cumi2 said...

siti: ye ke?heheheheh!memang nak nampak matang sampai orang igt aku ni dah umur 50tahun..ahhahaha!

cik EPAL said...

itu cat nippon ke?? :D

fezaL Mohd said...

perhh , perubahan .

adawiah.zaini said...

suka rmbut lama lg. nmpk sweet sgt. hehe

ainee cumi2 said...

epal: entahlah I pun tak tau..loreal kot..brand baru..hehehh!

ainee cumi2 said...

fezal: mestilah..sepatutnya perubahan ke lebih baik erkk(tudung maksudku) tapi ini yang ku lakukan..ahahhahah!

ainee cumi2 said...

adawiah: alah itu semua dusta je..nampak je kiut padahal sememeh..hehehhe!

enyheartsdiamond said...

aiyoooo..u kena cek la syggg..sbb da 5 episode tu!nanti jd apa2 nanti..i baca artikel cancer usus tu..takot taw :(

zra TheRARA said...

comelnya wambot curl syggggggggggggggggggggggg!!! i loikeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :))
chantek! gojes! :D

The Gadis Qodoq said...

weh! curl kau tu permanent ke temporary? comel weh.

Qis said...

ni style apa pulak rmbut ni?laa siannye rambut.apek tua tu sah mmg jealous :P

fatin asilah said...

i like ur straight hair.
nmpk sgt seksi..
urm,tp the new hair is not that bad.
u nmpk comel.
with the curls and colour.
cantik!
tahniah!

ainee cumi2 said...

eny: ok nanti jadi lagi I pergi cek..eee tapi segannya..tak segan ke?nnti doctor nampak seluluit i bila dia nak check..ahahah!

ainee cumi2 said...

zra: tenkiu!tenkiu!=D

ainee cumi2 said...

qodoq: kawan!maaf!muah!itu mestilah permanent..ko pun buatlah..mesti org nmpk ko dia cmpk kat hutan sbb igt org asli sbb rmbt ko kan ciput gila..jom slhkan cina yg buat rmbt ko rosak hari tu..ahahhaha!

ainee cumi2 said...

qis: memang!da nangis nangis da rmbt i ni..

ainee cumi2 said...

fatin: i pun suka dedua tapi i sangat jatuh cinta dengan curls ni walaupun akdang kadang dia mcm haram..ahahhaha!

Fatul Akrul Ramli said...

hi, nama saya fatul

ainee cumi2 said...

fatul: hi nama saya aini. u takde topik erk menggunakan ayat seperti itu?hehehehhe!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...