Sunday, November 8, 2009

yang lama tetap tak dilupakan

Korang semua mesti asyik dengan GOSISIPI GIRL kan? Tiap tiap hari Selasa 10.30malam terpacak depan TV. Kadang-kadang berebut rimot dengan nenek, ayah, adik semua sebab gian sangat dengan Ed Westwick yang kewl gila tu. ME TOO!*wink*wink

owhh comelnya! I pon nak snap pic macam ni dengan apek


Tapi bila cerita baru datang, I masih tak lupakan cerita lama. I masih gian dengan One Tree Hill. Dari zaman sekolah menengah sampailah dah masuk kolej gian lagi macam DADAH.


SEASON 1


SEASON 2

SEASON 3


SEASON 4


SEASON 5
Kenapa badan kau comel sangat Sophia Bush. Very Petite! I pon nak badan petite macam U. Comel je!

SEASON 6

Sekarang kat TV, season 6. EEEe kenapalah Brooke tak dengan Lucas? Kenapa Lucas pilih Peyton?? Kenapa?KENAPA?Hei mr.ex, I lepaskan U untuk U pergi dekat Brooke bukan dekat Peyton. Now, she pregnant your child. CEPAT GUGURKAN! U and Brooke look so sweet together, please please pergi balik dengan Brooke sebelum tamat cerita ni!!


tengok! So sweet! Lepas ni kalau I kawin, I pun nak bakal husband I tengok Tv dengan I sama-sama pakai selimut busuk I. OK! Lepas ni I kena kuruskan ponggong supaya muat duduk satu kerusi bersama.

"Padahal ada je kerusi 2, gedik nak duduk sama sama dekat kerusi satu kan?"


lepas tu kalau I ada anak, I nak anak yang active gila macam budak ni. Dahlah chomel, pandai pulak tu. Bukan pandai dari segi pelajaran tapi pandai dari segi bercakap. Ehh!Kalau anak I mestilah I nak dia pandai dari segi semua. Kalau boleh hari pertama lahir dia da pandai pergi tandas berak semua supaya jimat duit I tak payah beli lampin pakai buang tu.


Oklah nak pergi main PET SOCIETY lepas tu nak besila depan TV tengok 1 Tree Hill pukul 10malam dan berdoa agar Lucas kembali kat Brooke.=) Gedik kan aini?


And I rindu sangat dengan cerita Charmed, Angel..The O.C.
Papa Director, tak ada season baru ke? Im ur BIG FAN IN MALAYSIA. I tau u tengah baca blog I and ada transalator kat sebelah u tengah translatekan apa yang I sampaikan. Dah!Dah!Jangan nak bangga, cepat tulis skrip sementara I pergi main Pet Society.

12 comments:

HonEyBuNNy said...

dlu ila lyn r..tp sjk dk ostel da xtgk tb da...sedey2..huuh

NIMI said...

ila: SEMAKIN BESHH!jangan jeles..hehehhe!=D

tapi doa aini tak termakbul..semalam lucas pergi ajak peyton kawin..huhuhuh!tapi takpe brooke da ada orang baru..aini suka dia!!*wink*wink

sasha* said...

umah akak takde tv sedeyyyy :'(

NIMI said...

k.sasha: asal takde??gi r beli satu..boleh download tapi malas r buat berat lappie je kan??

Adjla Hafizin said...

dh lame xtgok one tree hill.
suke suke!

leadleedeea said...

yeah...one tree hill..faveret akak jugakk~!! akak ader cd..nak pinjam? heheheheeee~!!!

the O.C pon best~!

NIMI said...

adjla: semakin beshh tau..rugilah tak tengok..

NIMI said...

k.lead: iye??eee kenapa kita asyik kongsi interest yang sama ni??kalau duduk serumah boleh layan ni..heheheh!

pinjam??uishh mau keras montot aini duduk kat depan tv tu..takpe aini setia menunggu tiap tiap hari ahad..hehehe!!nanti nyusahkan k.lead je..da r aini ni duduk ipoh..

skang da sampai episod bape?

Ejump said...

1 tree hill... dulu slalu layan..
ehehe...

didiyana said...

hahahaha...
now da berchuti...
boleh la layan cite tu sume...
heheeeee
weh ...
ter rindu plak kat kaw...
haaaaa..

NIMI said...

ejam: alah kenapa dulu je??kenapa tak dulu, kini dan selamanya??

NIMI said...

diey: okies sila layan..brooke punya jejaka baru aku suka..dia penerbit filem..hehhehe!

aku pon rindu..ko sejak da ada lesen kete bukan nak jumpa ak kan??cepat pick up aku kat rumah..asyik aku je

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...