Wednesday, October 28, 2009

Pinjaman dengan kadar yang rendah

MANA NAK CARI PINJAMAN SEBANYAK 6K?
I nak beli rumah tapi tak cukup duit muka..BUKAN MLM OK!!;(
Siapa-siapa boleh bantu? Lepas je bank dah lulus I akan bayar lamsam..
Lamsam tu!! Mana nak dapat orang pinjam duit kita then bayar lamsam terus?
Ada!Ada! I lah orangnya. Ngeh!!



OK!Tabur janji manis, macam ni lah orang kalau nak pinjam duit. MENYAMPAH!



Staright to the point, korang tau tak siapa siapa yang suka menolong orang dan mengenakan bunga yang sikit? Tak mau ALONG please!! Nanti habislah I tak boleh berblogging da sebab tak ada tangan sudah kasi sama ALONG bukIt Beruntong.

Sekian, terima kasih
=)

16 comments:

sasha* said...

lah ainee nk buat loan utk apa?akak smpai skrg tak berani buat loan lg.takut nk buat huhu.bdk2 ofis ramai gak yg buat yg nak kawen sume tu buat loan tp akak tak berani.kazaa pn tak kasik.kalau takde benda penting sgt tak pyhla buat loan lg ainee.

*cmne interview dulu?ada jawaban tak?

QQQ said...

agro bank, lowest interest!

fezaL Mohd said...

ada FAMA atau MAS . huhu

paraxixth said...

personal loan interest mahal la dari car loan atau pun beloan

pinjam aku. janji jangan masuk MLM

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

NIMI said...

k.sasha: nak beli rumah r..rumah tu murah..bukan loan untuk kawin r..tak rela aini nak buat loan semata mata untuk kawin

NIMI said...

master QQQ: pinjam kat bank??lepas ke?

NIMI said...

fezaL: ahahahah FAMA..father and mother erkk?

NIMI said...

paraxixth: perghh betol ke ni??bia betol kau

NIMI said...

paraxixth: TAKLAH!!aku tak suka kot MLM..sucks!ni untuk rumah larr weyhh..murah kot rumah tu

sasha* said...

lah ye ke.rumah apa ainee?

Ms.Banana said...

kau nak bli umah utk sapa?

NIMI said...

k.sasha: rumah teres dua tingkat je

NIMI said...

enna: untuk diri sendiri larr ennaku sayang..hebat kan??ahahahha!

YobSumO said...

erk takyah beli rumah dulu lah. masuk Public Mutual dulu. nnt2 baru beli rumah.

takpun beli crystal dekat saya untuk decoration dalam rumah amacam?

sasha* said...

ainee bg email blog.akak nk invite.private sbb ada manusia bangang kt ofis yg stalk

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...