Friday, November 20, 2009

sifat nyanyuk ada kebaikannya

Cis!kadang kadang rajin kadang kadang malas. Bila malas nak gembar-gempurkan bila rajin lagilah nak gemburkan. Hari tu sangat rajin sebab update blog tak lebih dari seminggu siap kasi tips lagi ni kemalasan tahap dewa datang balik. Esok genap seminggu tak update. Hush!Hush! Aini kena rajin menaip agar karangan dia boleh dapat A+ dan kawan-kawan penat nak baca.

Kawan, rakan dan teman I semua cakap I suka tulis karangan. Tak kiralah dekat MS ataupun FB. Tapi bila dekat blog ni malas pula nak berleter panjang-panjang kan?kan? I suka talk random. I suka cakap banyak-banyak supaya kawan tak bosan bila keluar dengan I dan boleh kasi penampar supaya I diam. Ok!Tapi tak akan diam, akan menangis so baiklah mereka dengar I cakap cakap cakap banyak banyak banyak bayar kurang dari I menangis.*smile=))

Jadi baru-baru ni da buat date dengan Ain. Rumah I dan Ain dekat tapi disebabkan I ni muka sosial but then sebenarnya pemenang award HOME TYPE PERSON jadi bila Ain ajak date I sangat malas nak keluar padahal Ain ambil I dan I tak perlu penat memandu. Untung tau sapa jadi suami I sebab I akan duduk rumah, kemas rumah, masak, kemas rumah, berkebun, then kemas rumah lg, cuci tandas sampai apek cakap pekerjaan paling ideal buat I ialah menjadi seorang bibik. Ada tak bibik gaji rm3000 then tak kena dera? Kalau ada I nak please!


tengok!kesian tandas asyik jadi prot. Eh bukan prot tapi PORT kami snap picture. Malu ok sebenar benarnya tapi sebab lighting dia buat muka kami nampak licin selembut sutera macam dalam iklan LUX tu jadi nak juga snap kat makeup room tu.Ngee!


Percubaan tangkap gambar pandang tempat lain. Akibatnya terlebih senyum dan ada kedutan bawah muta. OHH todak saya da tua.


Nampak benda alah belakang kepala seat tu, cuba korang teka apa dia tulis.
PLEASE DONT HAVE SEX IN MY CAR??
ohh bukan!salah! teka lagi.


haaa tu i da zoom sikit tapi tak nampak dia tulis apa. Ada satu kebanggan I nak poyo sikit dekat sini, rambut Ain tu I yang ikat tau! So beside ada ciri ciri isteri yang baik, ciri-ciri Ibu yang baik pun ada kat I..Nanti kalau I ada anak perempuan nak ikat tocang dua macam chun li then kalau anak lelaki I nak buat rmbt pacak pacak macam beckham.OHH!Teringin!


I bukan sahaja Ibu dan isteri yang baik malah kakak yang baik ok? Hari Rabu I angkut adik I pergi movie midnite untuk tengok 2012. Baik kan sebab suruh adik ponteng kelas mengaji then balik pukul 1pagi supaya esok ada alasan ponteng sekolah. Alasan belanja sebab dia dapat No.2 dalam kelas padahal belanja sebab wayang murah hari tu kalau tengok hari biasa tiket kena charge sampai rm11. Bijak tak?


Kecik kecik je nerd nanti da besar jadi macam I. Ifa!Apa kau ingat hebat sangat ke pose macam tu?Tengok budak budak sekarang akibat addict dengan application dekat FB mata pun jadi rabun. RABUN YANG SANGAT TERUK OK!


ohsopopup: Lately I bersyukur sangat menjadi seorang yang sangat rendah memorinya sebab bila orang buat jahat dengan I contohnya dia tak ajak pergi kenduri kawin nenek dia yang kesepoloh then esok I pon da lupa hal tu and boleh gelak ketawa riang ria raya bersama dengan dia. OK!Contoh tak relevan langsung. Ahahahah! So lepas ni siapa nak buat jahat dengan I silakan tapi make sure memori tu boleh terdelete macam dalam citer Dollhouse every monday pukul 9.30 on 8TV.

9 comments:

cik farra said...

wahh , sempu bce . hehe

NIMI said...

farra: semput ke sempu??konpius I

siggplus said...

haritu aku g cc aku tengok budak2 umur 10 tahun dah ada FB..

dasyat betul

zaman aku dulu main guli je

fezaL Mohd said...

PLEASE DONT HAVE SEX IN MY CAR??

sempoi !! haha

NIMI said...

sigg: tau takpe..kita dulu nak buat akaun MS pon da tingkatan kan waktu tu?

NIMI said...

fezal: ahahhahahah!

didiyana said...

ainee..ainee..rindu ko...

didiyana said...

ainee..ainee..rindu ko...

NIMI said...

diey: i miss u too..jom r hang out

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...