Wednesday, September 9, 2009

semacam unik pula tarikh hari ini

090909
cantik betul kan number dia??
apalah kebodohan saya tak nak tengok movie pula hari ini.

9 comments:

sadmonday said...

hehehe.. kalau tikam pon bleh menang tu... nasib baik la aku tak boleh beli nombo... hehehe... welll.. tak ada bezanya hanya sekadar nombor kan sama jugak kalau tarikh 04.04.04 atau 08.08.08... cuma firasat manusia yang suka pada benda yang unik... tull tak...tull tak... hehehe

aZilsah said...

rugi. klu x bole simpan tiket tu!

siggplus said...

ramai orang kawin harini...aku tak nak dengar cite ang bnikah arini kt narathiwat..heh

NIMI said...

sadmonday: btol btol btol!nanti tahun depan meletup pulak tarikh 10.10.10

NIMI said...

azilsah: tapi kan tiket tu tulisan dia boleh hilang..hampeh btol!tah macam kemalasan melanda gila semalam

NIMI said...

siggplus: wei bodoh r aku nak kawin kat narathiwat...tah tah ko yang lari ngan huda gi kawin kat sana kan?/dah dah jgn tak ngaku!

chipsmore said...

mmg unik...
mau tgok muvi pe?? nk gak ikut...hehe ;)

siggplus said...

ye dah kawin dah..sori lmbt komen balik..aku baru balik dr narathiwat ni..akad kt narathiwat, mlm pertama kat patani..mkn tomyam poktek kenyang2..hahaha

fezaL Mohd said...

tgk the ugly truth besh.!!!

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...