Thursday, September 17, 2009

RAMBUT pun ada harga sekarang!

Semalam baru je rebonding rambut sampai poket I pon kering. Tapi BERBALOI!. Rambut I selembut sutera sekarang.



Rambut I lurus then dipotong bangs depannya macam digigit tikus. Korang punya rambut raya macam mana pula? Cadang nak buat rambut sarang tebuan macam orang-orang dulu baru 80's.

I tau korang sure akan tanya harga dan buat kat mana jadi I tampal besar-besar kasi korang tengok. Tempoh dia buat rambut I pon tak adalah sampai ponggong I tumbuh kematu sebab proses tu ambil masa hanya 3jam je. Weyhh tempat lain 4-5jam kot!


harga: RM185
location: hairpot ipoh parade
love: ♥♥♥♥♥


Agak-agak kalau desperate sangat boleh tak jual rambut. Ye larhh buat mahal-mahal takkan tak boleh jual?

8 comments:

siggplus said...

mahal jugak kan nak wat..nk tnggu 3 jam lg..boleh tido puas tu..haha

apsal lu nak rambut style lama?lu ingt lu rafeah buang?heh

NR said...

tak de pic dgn rambut br ke? mahu tgk dehhh~

♥miszluna™ said...

HAHAHA


aku tabuleh byg kn rmbt yg mcm di gigit tikos..
klu di gigit joni mcm ne plak eh?

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidifitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.com . Berhati-hati di jalan raya.

p/s: Kami ingin menjemput anda semua menyertai komuniti blogger kami di Komuniti Blogger

NIMI said...

siggplus: itu larr pasal..uishh ngantok tak terkira r weii..aku da tersengguk sengguk..

woishh itu larr namanya CLASSIC dowhh

NIMI said...

natasha: nanti nanti..hehhehehhe!alah rmbt sama je gayanya...cuma iron je sebab rmbt i ni tak cukup panjang nak wat gaya baru..takkan nak potong lg??susah betol nak tgk rmbt i cecah bahu

NIMI said...

huda: hotak u nak suwuh joni geget rmbt i..
eee dengan duri dia..sure ngeri!

fezaL Mohd said...

haha.
kembali zm 80an..

asl tk buat solama punyer stlye
stlyo je

haha..

mahal weh.. kalo ambut
tuh boleh jual perh kaya jadinyer.

Kedai Runcit Online

I ni jenis pemalas betul nak keluar dari rumah. Kalau boleh semua nak orang belikan buatkan hantarkan and etc. Masak bolehlah rajin jugak ...