Sunday, June 28, 2009

wajah baru

sila tengok HEADER baru saya..
amacam machaa???ada rupa orang nomad tapi bertamadun tak??
ye larr selalu sangat pindah randah sampai sesat kat GURUN MALAYSIA





ohsopopup : ingat lagi tak post korset boleh isi duit, haaa tu saya tengah bimbit korset seksi tu larrr sampai orang utan dalam hutan tu pon berdarah hidung tengok beg gojes(GOURGEOUS) tu!

17 comments:

enyheartsdiamond said...

entri kali ni nk pomote header br la?

syabas!!!

(^_^)

enyheartsdiamond said...

entri kali ni nk pomote header br la?

syabas!!!

(^_^)

zaidharis said...

haha, sangat kool..

zra_xoxo_venom said...

chantek! chantek!
skenyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!;)
yeah, beg gojes itoh!
sgt dengki syg!!!
:P

sasha* said...

lawa rambut baru :)

NIMI Co.♥ said...

to eny : ha a..ahahhaah!!

NIMI Co.♥ said...

to zaid : tenkiu!!!

NIMI Co.♥ said...

to zra : okies..great!!kalau tak cun i tukar..hehehhe

jangan dengki..cari kat BB

ENNA BANANA said...

oh..aku suka rambut mu sayang!!
sangat gothic yes..
bebeh rinduuuuuuuuu!!!
nak jumpa kamu...
uwekkk..uweekkk..

Fadhlinasir Nama Diberi said...

cantek header tersebut..
begitu juge kaktus..
yami..
rase mau mkn kaktus..

NIMI Co.♥ said...

TO ENNA : gothic apanya..ape kau igt aku budak pakai eyelienr tebal2 tu ke then bawak payung koyak rabak...tak sggp weiii

ape kata kau simpan rmbt panjang then iron then potong rmbt kelapa cam aku

NIMI Co.♥ said...

to fadh : ade ke nak makan kaktus??wei taks edap..die berduri..air pon belum tentu ade..so jauhilah dari menjadikan kaktus kegemaranmu..=D

NIMI Co.♥ said...

to k.sha : tu rmbt lama larr kak..lain sbb ikat je

ENNA BANANA said...

oh!
aku xkan buat rambut macam tu.
aku xnak iron rambut aku.
i love my hair ok.
hahahaha..

NIMI Co.♥ said...

to enna: geli dengonyer!!

chipsmore said...

header yg stylo...thumbs up 2 u ;)

chipsmore said...

header yg stylo...thumbs up 2 u ;)

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...