Wednesday, June 10, 2009

ringkasan seminggu mungkin??

Semalam saya.......

1) Baru tau saya akan pitam kalau tengok darah banyak(WTF WEI!DA 20TAHUN BARU TAU FOBIA APA!!)
2) Masuk 2 hari menemani ifa kat hospital..Dia operate kaki..Hopefully this one would be the last sbb ni operation kali ke-3..Sangat kesian!!
3) Sedih sebab hamster saya mati..T_T..

MyEm0.Comohsopopup: jarang update blog sebab menemani adik di hospital and sudah ada pekerjaan baru yang amat beshh!!

15 comments:

Fadhlinasir Nama Diberi said...

oit2..
pesal ifa dok operate kaki?
3kali lak tu...

zaza. said...

huhu. pekerjaan yang sangat best ?
bagus bagus. dapat gaji belanja wey :D itu jgn lupa. haha

sasha* said...

dpt ke interview hari tu ainee?tahniah

fezaL Mohd said...

wahh.!!!
background baru

bwu pasan haha ;)

ENNA BANANA said...

pesal adik kau kena operate kaki??
kau da dapat keje??
keje pe babe??
amboi..da lupa aku ke??




-enna-

Luna Abdullah said...

saye tukar link. find me here ;

http://stichyourlipsthencursesilently.blogspot.com

sue-mai.al-musadda said...

kje pe syg?
nnt blh blnje mkn..hikhikhik...

NIMI Co.♥ said...

to fadh: alah pasal kaki die..long stori r bebeh

NIMI Co.♥ said...

to zaza: alah blanje..no hal but make sure it is on my first day salary

NIMI Co.♥ said...

to k.sha: ehh bukan r!!ni swasta r k.sha

NIMI Co.♥ said...

to fezal: sepak kang!

NIMI Co.♥ said...

to enna: alah operate kaki die r..nanti jumpe baru citer..

mane ade luper..
ko kan my kawan ever..
ko ni!!

juz beeing bz ngan kerja and segalanya..lol!

I DO MISS U HONEY

NIMI Co.♥ said...

to luna: okies later ainee tukar

NIMI Co.♥ said...

to sue: amboi sue tau nak blanje je..leh!leh!sama cam zaza tau dak nie..tp make sure hari pertama gaji..tau ke hari pertama gaji ainee biler??ahahhaha..cari sendiiri

Luna Abdullah said...

tuh lah.tade mase na edit.haih..tp ni nak tukar balik sbb baru noticed that my url mcm ema punye url.

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...