Saturday, May 16, 2009

RM60 untuk 2 orang??perghh!!

today hang out dengan ain lalu menjamu selera di secret recipe..tergamam dengan harga tapi jangan salahkan secret sebab salah kat kiteowang yg makan banyak sangat...salahkan ainee juga sebab tak paus melahap di sana beberapa hari lepas bersama dong apek shayang!!

kegilaan kami melanda sebab sanggup sedekahkan RM22 kat kotak gambar lekat tu(sila paham sendiri!)..bermula lah posing2 ngok daku dan ain..pic coming soon k!!pc bodoh tak leh connect ngan printer..lol!

5 comments:

enyheartsdiamond said...

standard kot..hehe

fezaL Mohd said...

perhh loaded ni ak layak mamak je hahaha

NIMI Co.♥ said...

to enysukadiamond: mmg r standard..tapi i ttp rasa rugi..kuar jadi taek gaks kot nanti..ahahahhaha!!

to fezal: loaded otak!!!kerugian besar kot!!mamak pon skang da mahal..so u r loaded..hehe

LuLu said...

ainee kuat makan! sama la hahaha kadang2 penah gak sorang sampai RM40!! tp i nak salahkan secret tu jugak sbb makanan sedap2.hahaha yeah yeah x sabar nak tgk pic aineeeeee!

NIMI Co.♥ said...

to lulu: ahahhaha..senagl punyer lulu..tu r pasal kan..sedap sangat..tomyam ni perghh superb r!!

MY FIRST LA SENZA

Hampir sejam jugaklah Apek menunggu kat luar sebab isterinya dok test test the perfect one. REVIEW LINGERIE LA SENZA 1. Best gila 2. Des...